29.12.2012

29.12.2012 Välipäivät ja pohdintaa uudesta vuodesta..

Taitaa olla viimeinen blogipäivitys tältä vuodelta.

Wilma on yrittänyt kovasti astua Windyä, kun Windyllä on juoksut.. Nyt kielletty aina kun nähdään/kuullaan.. Tämä siitä syystä, että Wilma teki samaa omien juoksujen aikaa ja oli ihan jumissa lannerangasta, joka nyt saatu hyvään kuntoon. 


Windy tuntuu väsyvän nyt helpommin. Mutta aina se jaksaa innostua leluista, ulkoilemisesta ja ruoasta. Treenaamaan pääsyä odotetaan varmasti molemmat innolla. 


Itse yritän nyt käydä salilla senkin edestä, ettei Windyn kanssa mennä hallille treenaamaan. Wilman kanssa käydään varmaan joku päivä hallilla treenaamassa keppejä ja keinua ym. 

Voisi Wilman kanssa kokeilla pitkästä aikaa kontakteja kontaktitrainerilla.

Windyn kanssa juoksujen jälkeen voisi treenata kujia ja tällä kertaa ottaa koko mittaiset kujakepit. Aika helpolla mennään vielä Windyn kanssa, mutta oppii niin nopeasti, ettei tarvitse montaa toistoa..

Windyn kanssa myöskin viretreeniä.

Sitten yksi mitä meidän täytyy Windyn kanssa käydä tekemässä metsässä, on että mennään treenaamaan taas, että antaa kiinni..


Yksi päivä katselin Tiinan valokuvasivustolta meidän neitien kuvia, ja löysin tällaisen ihanan.. 

Monta muuta kivaa kuvaa löytyi myös, mutta eivät sovi nyt ajankohtaan.. Tai toisaalta vesikuvat sopii tänään, koska ulkona sataa vettä.. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti