5.6.2010

05.06.2010

Oltiin tänään illalla Anun ja Kapun kanssa treenaamassa itsenäisesti.

Otettiin sellaisia joissa meillä 3 hyppyä kahdessa jonossa ja päässä mutka putki.
Otettiin kahdella eri tavalla rataa.
Ensin meni Anu ja Kapu ja sitten mentiin me Wilman kanssa. Molemmilla koirilla oli hauskaa.
Ei mullakaan niin kovin hyvin alkuun mennyt. Mutta kun sain Wilman putkeen ja unohdin mihin oltiin menossa niin sitten sovellettiin ja mentiinkin 3 hyppyä suoraan.
Suorissa hypyissä irtosi hyvin ja meni lujaa. Varsinkin jos heitin lelun toiseksi viimeiseltä hypyltä viimeisen hypyn yli. Lähti koira vielä lujempaa juoksemaan hypylle ja lelun perään.
Sitten juoksivat Kapun kanssa yhdessä pitkin kenttää. Putkeen sekä hyppyjä.
Wilman motivaation nostattaminen on aika vaikeaa. Ollaan yritetty Anun kanssa keksiä mikä olisi sille sellainen ihan mahtava palkka agissa.


Wilma tekee sitä, että menee lelun saatuaan menee putkeen ja meinaa jättää lelun sinne.


Anun kanssa jutellessamme mietittiin, että Wilmalle hyvä lelu olisi sellainen karvainen lelu minkä perään se saisi palkaksi juosta. Anu sanoi voivansa olla koekaniinina, jos testataan innostuuko Wilma sellaisesta.


Täytyy vain hankkia narua, johon kiinnittää lelun.

Kun lähdettiin jäähdyttelylenkille, oli Wilma aluksi kiinni, mutta melkein koko lenkin oli kuitenkin vapaana ja totteli. Kun palattiin kävelemästä, käveltiin hallin pihan poikki autolle, niin Wilma päätti, että vielä mentäisiin treenaamaan.


Jee saamme hallin avaimen keskiviikkona, joten päästään tästä lähtien tarpeen vaatiessa sisälle treenaamaan. Varsinkin kun ajattelin opettaa Wilmalle kepit verkkokepeillä ja ne kepit ovat hallissa sisällä aina. Joten nyt päästään halliin treenaamaan nilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti