23.6.2010

23.06.2010

Meillä on ollut tapahtumarikasta.


Perjantaina lähdettiin iltapäivällä Lempäälään mökille Anun ja Kapun kanssa.


Kun päästiin vihdoin Tampereelle, mentiin käymään Teemerissä. Olen sinne monet kerrat halunnut mennä käymään ja nyt pääsin. Perjantaina Wilma sai vihdoin ruokakupin, jota olen jo jonkin aikaa etsinyt.


Teemeristä mentiin käymään Anun vanhempien luona ja Wilma antoi oikein ihanan vastaanoton Anun äidille, joka tuli kotiin meidän jälkeen.


Sieltä lähdettiin kohti Hervantaa, jonne vietiin isännälle ja kavereilleen Urjalan tuliaiset. Isännän kaverilla on jackrusselin pentu n. 15 viikkoa vanha ja tulivat ulos myös. Päästettin kaikki koirat viereiselle kentälle juoksemaan vapaana. Kaikilla oli hauskaa.


Hervannasta jatkettiin sitten mökille nukkumaan. Uni alkoi ainakin minua painamaan, kun oli herännyt torstaina iltapäivällä ja ollut to-pe välisen yön töissä.


Lauantaina käytiin uudelleen Teemerissä rahojen kanssa ja ostin Wilmalle viilennysmanttelin (vaaleapinkki) sekä viilennyspannan. Sen lisäksi ostin meille sellaisen varren, jonka avulla on helpompi heitellä palloa.

Lauantaina myöskin otettiin vähän temppuilemista, hain isännän muutamaksi tunniksi meidän kanssa sinne mökille grillaamaan. Lauantaina satoi suurimman osan päivästä ja yöstä.


Sunnuntaina vähän tottisteltiin ja siivottiin paikat ja pakattiin. Otin Wilman kanssa uudelleen yrityksenä saada menemään maahan vaikka mä liikkuisinkin koko ajan. Siis harjoittelin silleen, että itse kävelin takaperin ja koira liikkui edessäni (ei käskyn alla) ja annoin käskyn maahan ja kun meni naksutin ja palkkasin. Tuntui toimivan, koska oppisi sen aika hyvin. Tottakai vaatii vielä vahvistamista, mutta oppisi idean.


Otin muutaman kerran saman istu -käskyllä.


Sunnuntaina illalla kun päästiin vihdoin kotiin, niin oltiin joku tunti kotona ja lähdettiin viemään Nousiaisiin minun isovanhemmille hoitoon, koska me lähdettiin seuraavana aamuna laivalle.


Tiistaina päivällä haettiin Wilma Nousiaisista ja kuulemma mennyt todella hienosti koko ajan.


Kerran oli luullut kauempana olevaa autoa omaksi autoksi, mutta muuten kävellyt esim. lenkit hihna löysällä. Ei ollut kerjännyt isovanhemmilta ruokaa jne. Olin ihan yllättynyt kuinka hienosti se oli siellä käyttäytynyt.


Ainut mikä oli osoittautunut ongelmaksi oli isovanhempien seinällä ollut vanha "kaappikello" siis mikä pitää ääntä kun kello on puoli ja tasan jotain. Olivat sitten pysäyttäneet kellon Wilman siellä olo ajaksi.


Kun mentiin hakemaan sai Wilma täyden sekoamiskohtauksen. Oli kuulemma nukkunut pääasiassa.


Tiistaina illalla käytiin vielä tottistelemassa Anun, Kapun, Eijan, Kostin ja Wilman kanssa, ihan siis omia treenamisia.


Otettiin liikkeestä maahan ja istumaan menoa, ihan ok.


Sitten seuraavalla kierroksella otin harjoituksena pelkkää maahan menoa. Nekin meni hyvin. Taas vahvistin naksuttimella.


Täytyy ruveta enemmän vaan taas tarkasti palkkaamaan naksuttimen avulla, kun Wilma oppii sen avulla niin hyvin.


Tänään Wilma onkin pääasiassa nukkunut. Kun tultiin päivällä pieneltä ulkoilulta päätin vähän aktivoida Wilmaa, mutta oli vähän innotonta toimintaa.


Pyyherullan avaamista, kyllä Wilma hoksasi sen kun vähän muistutteli välillä mitä ollaan tekemässä.


Mutta kirjoittelen taas, kun on jotain kirjoitettavaa. Huomenna lähdetään mökille juhannukseksi, joten tuskin ainakaan ennen su/ma mitään kirjoittelen. Tai ei tiedä, kun en tiedä onko siellä millainen netin toimivuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti