5.2.2010

05.02.2010

Hei taas.


Eilen oltiin Wilman kanssa lähes kaksi tuntia päivällä lenkillä ja siitä n. puoli tuntia Anun ja Kapun kanssa. Taisi olla vähän liikaa, kun illalla oli vielä agilitytreenit. Isäntäkin tuli kerrankin mukaan, mutta unohti hommansa.

Minna jos luet tätä, niin voisitko joskus tulla kuvaamaan Wilmaa agitreeneihin?

Olisi niin ihanaa nähdä miltä näyttää Wilma kun se menee radalla.


Eilen agilityssa mentiin aika paljon hyppyjä ensin ratana, jossa oli pussi ja rengas myöskin. Wilman keskittyminen oli aika hyvää niin kauan kun mentiin vauhdilla hyppyjä sekä putkia, kun otettiin vielä pussi omana esteenään niin ei meinannut vielä millään muistaa miten se tehtiin, mutta kerran läpi tultuaan muisti mikä pussi on ja toisen kerran tuli ihan itse läpi. Rengas otettiin vielä omana esteenään ja sekin alkoi sujumaan. Kiitos Marja jo tästä ekasta kuukaudesta. Wilma ja minä ollaan opittu paljon. Wilma myöskin tykkää agilitysta.
Tänään oltiin Anun ja Kapun kanssa koirapuistossa, jossa me oltiin ainakin 1,5 tuntia. Wilma ei meinannut suostua pantaa laittamaan kun otliin lähtemässä koirapuistosta kotiin.


Kaksi oikein lumipallokoiraa oli meillä. Wilman vein lämpimään suihkuun sulattelemaan lunta. Sen jälkeen vähän föönattiin turkkia kuivaksi.


Eilen illalla kun tultiin kotiin Wilma meni melkein heti nukkumaan ja heräsi tänään vasta joskus puolen päivän aikaan. Oli aika väsynyt, tietysti nyt kävi tyyliin juomassa välillä, mutta muuten nukkui aika paljon.


Viime sunnuntaina oltiin 5 käppänän voimin Katariinanlaaksossa lenkillä ja hauskaa oli. Kavereitten tapaaminen on Wilmasta kivaa. Myöskin leikkiminen ja haisteleminen muiden kanssa on mukavaa. Ensi sunnuntaina jälleen mahdollisesti samalla porukalla tai isommalla. Saa nähdä.


TOKO-koulutusta mietin, että jos menisi jonnekin kunnon koulutukseen Wilman kanssa. Pienryhmä olisi ideaali ja saisi silloin apua varmasti jos ei saa jotain onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti