29.11.2010

28.11.2010 Agia, ulkoilupäivää, agia, omat agitreenit

18.11. Agia
Toiset agitreenit juoksutauon jälkeen. Wilma oli taas vauhdissa. Harjoiteltiin keinua, keppejä sekä pieni radan pätkä. Wilma meni kepit todella upeasti, kujan leveys on aika kapea jo, koska Wilma jo hiukan pujotteli. Keinussa ollaan menty mahtavasti eteenpäin. Nyt harjoiteltiin keinua ihan oikealla korkeudella ja hyvin meni sekin. Sen jälkeen mentiin radan pätkää, jos harjoiteltiin valsseja ja niiden ajoitusta.

Treenit oli kivat ja Wilma toimi todella mahtavasti.


25.1. Agitreenit
Harjoiteltiin puomia, sekä tehtiin sellainen rata, jossa treenattiin takaakiertoa, välistävetoa sekä pakkovalssia. Lopuksi harjoiteltiin kolmen esteen harjoitusta, joka olikin yllättävän vaikea. Saa olla todella ylpeä tuosta koiruudesta.

27.11.
Wilma meni aamu+aamupäiväksi hoitoon Minna ja Jaakolle (+Nelli ja Ronja, koska olin töissä. Oltiin Raumalla pikkujouluvaelluksella käppänien kanssa. Matkaa kertyi 6 km, jonka jälkeen mentin Latumajalle grillaamaan sekä sinne tuli joulupukki ja koirat olivat ihan ihmeissään.
Siellä oli todella kivaa, vaikka loppuajasta tuntui ainakin Wilma olevan ihan väsynyt. Illalla nukahti jo joskus yhdeksän aikaan ja seuraavana aamuna ei olisi vielä lähellä puolta päivää päässyt ylös.

28.11. Omat Agitreenit
Tehtiin ihan vain huvin vuoksi muutamia juttuja. Putki, pussi, rengas, ja kaikki meni ihan kivasti. Oli koko ajan valmis toimimaan vaikka toisella kentällä olikin porukkaa.
Jäähdyttelylenkillä oli ilmeisesti Wilman mielestä liian kylmä, kun ei olisi millään kävellyt vaan olisi halunnut vaan mennä autoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti