7.9.2009

07.09.2009

Heippa jonkin ajan jälkeen..



Meillä on ollut loistava näyttelykesä, kuten varmaan näyttelytuloksista näkyy mm. ROP, SERT sekä Valko-Venäjän ja Viron Junior MuotoVAlio (BY JMVA, EE JMVA).
Ollaan oltu ikävissämme kotona, mutta olemme ylpeitä koiran omistajia.


Toivottavasti myöskin aikanaan pärjää aikuisenakin.


Oltiin tänään jälleen taas Kapun ja Anun kanssa lenkillä ja kivaa taas oli. On se kumma välillä, miten ihmiset rupeaa neuvomaan koiran kouluttamisessa. Wilmalla alkaa olemaan järkeä taas jonkin verran päässä. Välillä tottelevaisuus onnistuu todella hyvin.

Viime viikolla kääpiösnautserikerhon tottelevaisuuskoulutuksessa oli suurimman osan aikaa jopa kuulo päällä ja tottelikin. Pystyin pitämään ison puiston isolla hiekkakentällä neidin seuraamassa ilman hihnaa. Eli oli pelkkä kaulapanta kaulassa. Lopussa tuli liian paljon häriötä kerralla, niin mistään ei meinannut tulla mitään.. Huomenna jälleen seuraava tottelevaisuuskoulutus. Ihan kivaa. Wilman kanssa on taas todella kivaa touhuta. Välillä luonnollisesti täytyy näyttää, ettei ole mikään "nynny". Eilen Tampereen ryhmänäyttelyssä yksi cairnterrieri pääsi omistajaltaan karkuun ja hyökkäsi suoraan Wilman kimppuun, onneksi Wilmalle ei jäänyt mitään traumoja.


Vielä kun saadaan agility yhtä hyvään pisteeseen kuin näyttelypärjääminen niin päästään pitkälle ja on menestyksekäs koira.


Agilitya jatketaan sitten ensi viikolla hallissa. Tällä viikolla jäi agilitytreenit väliin, koska emännällä oli partiota ja ne oli onneksi viimeiset ulkotreenit, niin päästään seuraavaksi sisälle.


Kirjoitellaan taas kun ehditään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti