11.10.2010

11.10.2010 agi, toko, lenkkeily

Lauantaina 02.10.2010

Oli Wilmalla näyttelytrimmi ja illalla oltiin tekemässä vähän keppitreenejä. Hienosti haki kepit jo aika kaukaakin. Täytyy treenata taas niin, että Anu on vahtimassa palkkaa.. Otettiin myöskin sellaista kivaa radan pätkää, jossa oli mukana hyppyjä, putkia, rengas, pituus.
Halliin tuli meidän jälkeen pari ihmistä koiran kanssa, ja eivät yhtään katsoneet onko mulla koira kiinni jo vai ei. Wilmahan pelästyi, koska yhtäkkiä joku vain tulee sisälle, varsinkin vieraan koiran kanssa.

Tiistaina 05.10.2010

Oltiin Anun ja Kapun kanssa treenaamassa, otettiin keppejä ja erilaisia lähestymisiä kepeille.Pientä radan pätkää. Sekä koirat pääsivät leikkimään lopuksi.
Wilmalla meinasi hiukan motivaatio kadota, mutta melkein kaiken teki mitä pyysin ja piti omia putkibileitään..

Torstaina 07.10.2010

Ohjatuissa treeneissä tehtiin keinua laskettavalla keinulla. Myöskin radan pätkää, jossa oli kohtia, joissa piti ohjata tarkkaan. Muutaman kerran ei ensin meinannut millään onnistua. Mutta sitten harjoiteltuamme juttua saimme sen onnistumaan ihan ok. Treenit oli kivat ja Wilma oppi keinun aika hyvin.

Ja tänään käytiin testaamassa Wilman rekka/bussi pelko, ei reagoinut oikeastaan ollenkaan ohi meneviin rekkoihin ja busseihin. Käveltiin siis pikatien vartta raisioon päin. Osan ajasta palkkasin lelulla neitiä, kun rekkoja meni ohi ja oli nätisti. Välillä hidasti rinnalle ja välillä oli parin metrin päässä musta, kun meni rekkoja. 
JOTEN kammo kukistettu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti