29.9.2011

29.09.2011 Epikset, treeniä ja lenkkeilyä sekä kuvaamista..

Perjantaina oli ATT:n epikset, mölleillä agirata.
Tuomarilta (Esa) ensin lupa saako käyttää namialustaa ja niin saatiin lupa käyttää, jotta voidaan oikeasti harjoitella..
Wilma oli vähän sitä mieltä ensin, että menen suoraan A:lle enkä putken kautta, mutta sain estettyä, ettei mennyt namialustalle ja mentiin ensin putki, jonka jälkeen A:lle. Wilma jäi kunnolla kontaktille, eli ei lähtenyt edes vapautuksesta. Kun vihdoin lähti seurasi ohjausta todella mahtavasti ja kuunteli mitä tehtiin.. Puomilla sama jumittaminen. No siitä, kun lähdettiin meni todella mahtavasti.
Radan yritän jossain vaiheessa piirtää ja laittaa tänne blogiinkin.
Olin todella tyytyväinen Wilman suoritukseen muutamia juttuja lukuunottamatta ja pysyi jopa lähdössä, vaikka lähtö oli sillä puolella kenttää, jossa aidantakana oli ihmiset ja koirat.

Viikonloppu menikin sitten melkein normitouhuissa, koska emäntä oli yövuoroissa. Su aamulla lähdin ottamaan kuvia syksyisestä luonnosta ja piti mennä samalla Wilman kanssa ihan pikkulenkki -> no lenkki venahti tunnin mittaiseksi.
Alkuillasta oltiin Jemiinan ja Wilman kanssa melkeinpä 1,5 h lenkillä Hirvensalossa.
Koirien ohittaminen alkaa helpottamaan, jos ollaan tarpeeksi kaukana ja on riittävän hyviä nameja mukana.
Wilma saa lenkkiä ja emäntä hyvää seuraa.

Maanantaina Wilma oli vain autossa mukana, kun itse menin kouluttamaan alkeiskurssille. Ei tehty mitään ihmeellistä Wilman kanssa.

Tiistaina oli vihdoinkin Miian treenit, niitä oli koko viikko odoteltu.
Wilmalla ihan hyvä vire ja kontaktit teki todella mahtavasti. Alussa luuli jostain syystä, että olen ottamassa häntä kiinni vaikka yritin vain saada lähelle, että saadaan tehtyä treenejä. Päästiin alkuun ja seurasi ihan mahtavasti ohjausta, paitsi pari kertaa, kun kontaktit veti vahvasti.
Pöydälle meni kerran niin kovaa, ettei ehtinyt pysähtyä, muuten hyvin.
Nyt otettiin niin, että kontakteilla namialustat, mutta vapautus ilman vahvistetta. Kontaktille pysähtyi ihan oikein ja siitä sitten palkaksi heti nami ja heti vapautus jatkaa rataa.
Ensi viikosta alkaen ollaan joka kerta sisällä, joten päästään opettelemaan tekniikkaa.

Keskiviikkona käytiin kuvaamassa koiria Miian ja Danielan kanssa. Daniela pyysi kuvaamaan Kipakkaa, kun ei itse onnistunut saamaan kuvia nopeasta kelpie pennusta. Samalla kuvattiin Miian kääpiöpinsereitä (Daisy, Vincent ja Priima).
Kuvia tuli otettu n. 300 ja ehkä ylikin, joten kuvia laitan sitten kun ehdin.
Wilmakin oli mukana kuvausreissulla ja lopussa sai leikkiä aikaan Kipakan kanssa.

Kuvaussession jälkeen lähdin käymään pikaisesti kotona, koska olimme sopineet Jemiinan kanssa lenkistä alkuillasta ennen kuin menen lentopalloon.
Lähdettiin lenkille Jemiinan ja Wilman kanssa ja vaihteeksi saimme kulumaan aikaa n. 1,5 h ja 4,5 km.
Jonka jälkeen itse lähdin vielä lentopalloon 1,5 h.

Tänään mennään Wilman kanssa illalla vähän treenaamaan ja katsomaan Miian kanssa kujakeppejä sekä keinua. Anu on sairaslomalla, joten lupasin myös vähän treenata/juosta Kapun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti