19.10.2011

19.10.2011 sosiaalistamista ja tutustumista..

Santtu tekee nyt yövuoroa tämän viikon ja siksi olemme tänään lähteneet päivällä pois kotoa, että Santtu saa nukkua rauhassa. Käytiin vähän sosiaalistamassa Windyä.
Kuvia emme ole ehtineet vielä ottaa, mutta katsotaan jos huomenna saisimme kuvia, kun menemme Minnan, Nellin ja Ronjan kanssa metsään lenkille.

Tänään käytiin Wilman ja Windyn kanssa tutustumassa emännän työpaikkaan ja näyttäytymässä millainen koiruus meille on tullut.
Sen jälkeen Windy sai ruoan autossa citymarketin parkkihallissa. Koirat jäi autoon ja menin ostamaan itselleni ihanan annossalaatin.

Sieltä matkattiin Koulukadun ABC:lle käymään ulkoilemassa ja emäntä vessassa. Windy oli ihan mahtavan reipas vaikka oltiinkin vilkkaan tien varressa. Kävelee hihnassa aika kivasti vaikka sitä käytetty vasta 2,5 päivää. Autossa tuntuu viihtyvän Wilman kanssa.
Miksi ihmisten on vaikea välillä kysyä saako silittää?
Nimittäin meidän ohi kulkenut ihminen vain meinasi ruveta Windyä silittelemään ja sanoin, ettei koiraa saa rapsutella ilman lupaa -> ohi kulkija lähti jatkamaan matkaa. Ei haittaa yhtään, mun koiria ei silitetä eikä rapsuteta lenkillä ilman lupaa.

Ja matka jatkui Anua moikkaamaan Stockmannille keskustaan. Anu on ollut matkalla Lontoossa, joten ei ole voinut nähdä Windyä aikaisemmin. Tosin Windy ei ole vielä montaa päivää kotona ollutkaan..

Sieltä lähdettiin sitten käymään Karvakorvissa ostamassa Windylle nakerrettavaa, joka sopii hänen suuhun.
Kaikkialla muuallakin oli Wilma mukana, mutta karvakorviin menin vain Windyn kanssa.

Sieltä tultiin kotiin käymään ja lähdettiin vielä illaksi liikenteeseen. Windy pääsi ulkoilemaan mun vanhempien venerantaan ja tapaamaan mun vanhemmat. Sitten tajusin, että Windyn ruoka jäi vahingossa kotiin, no annoin nakerrettavaa autoon, kun menin itse lentopalloon ja koirat odottivat autossa sen aikaa.

Tämä aktiviteettimäärä, niin pentu ei vieläkään ollut kunnolla väsyksissä.
Illalla Anu soitti, että ollaanko menossa vielä illalla ulos ja kerroin, että menemme. Anu ilmaisi haluavansa tulla katsomaan Windyä uudelleen vielä tänään. Kapu ei nähnyt Windyä vielä, koska Wilmalla on juoksut.

Wilmakin väsähti tästä Anun käynnistä.
Anun kanssa oltiin ulkona vielä ainakin puoli tuntia sekä Windy sai Kapun vanhat valjaat ja sadetakin lainaan sekä lelun, jonka Anu on kauan sitten ostanut mun tulevalle bortsulle..
Lelua ei ehditty vielä testata.

Nyt kotihommia tekemään, kun pentu nukkuu.

2 kommenttia:

  1. Ihan oikein tehty, ei koira tulla rapsuttamaan ilman lupaa! Tai päästetä sitä omaa koiraa mun luo kysymättä tai jos treenaan argh. Hyvä että sanoit suoraan että pitää kysyä lupa. Onnea pennusta, kuulostaa ihanan reippaalta! Ona

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, Windy! <3 Kaikkea hyvää elämässä teille!

    Kasvattaja-Pirjo

    VastaaPoista