1.1.2013

01.01.2013 Kuntosalia, kyläilyä ja aksaamista..

Uusi vuosi meni yllättävän helposti koirien osalta.
Wilma viihtyi kevythäkissään, mutta pystyi syömään luita ja nameja. 
Wilma tuli jopa häkistä pois pari kertaa. 


Windy ei pahemmin häiriintynyt raketeista.
Windyllä tuntuu olevan aivot aika hyvin kohdillaan. Malttaa rauhoittua vaikka ollaan tehty aika vähän mitään. Tytsy alkaa olemaan aika helppo kotona. Selkeästi hiukan murkkuilu helpottanut. Nyt tosin ulkoilee tällä hetkellä vain hihnassa. Koska joitakin kertoja viimeisen kuukauden aikana ollut vaikea saada kiinni. Mutta tuntuu oppivan asioita kuitenkin hyvin.

SITTEN siirrytään tämän päivän aktiviteetteihin..
Päivällä mentiin Anun kanssa salille.. Aikaa kului taas ihan älyttömästi..
Käytiin isännän kanssa mun vanhemmilla pikaisesti kahvella, kun sinne kutsuttiin syömään valkosuklaajuustokakkua.. Oli hyvää ja tapaninpäivänä meidän äidin synttäreiden kunniaksi syötiin puolukkaista juustokakkua. Molemmat tosi hyviä ja meidän äiti selkeästi innostui tekemään juustokakkuja..
Täytyy joskus kokeilla itsekin..

Mutta sitten sieltä lähtiessä mentiin isännän kanssa hallille treenaamaan Wilman kanssa, koska Windyllä juoksut eikä voinut treenata. Pääsi kyllä lenkille mukaan..
Tehtiin Wilman kanssa keppitreeniä sekä tehtiin tälläkin kertaa A:ta ja puomia. Hyvin teki kontaktit. Wilma teki tosi mahtavan A:n alastulon isännän kanssa. Keppejä mentiin melkein suorana.. Ihan pieni kuja enään. Kohta päästää kokeilemaan ihan tavallisia keppejä..
Wilmasta oli tosi mahtavaa päästä treenaamaan. Saatiin olla ihan rauhassa. Hiukan rämäyteltin keinuakin ja kerran Wilma meni vahingossa liian pitkälle keinua ja keinu keinahti, niin ei tullut uudestaan keinulle. Kokeillaan seuraavalla kerralla uudestaan.
Wilma selkeästi nautti, kun isäntä oli pitkästä aikaa hallilla mukana.
Täksi vuodeksi kisalisenssi hankittu..

Hyvät hermot sillä.. Windyn rauhallisuus varmaan auttoi Wilmaakin. Ulkona kun oltiin yöllä, niin Wilma käveli mielellään Windyn lähellä. 

Tein kuitenkin kevyesti jalkalihastreeniä, jalat selkeästi vielä jonkin verran väsyneet perjantain pt-treenistä. Lisäksi tein vatsa- ja selkälihaksia, sekä laitteissa, että kuntopallolla. Muutamaa käsiliikettä pitkästä aikaa. 

Jos ei ehdi ennen perjantaita salille käymään. 
Lämpät ja jäähdyttelyt juoksumatolla kävellen. 

Nyt varsinkin pystyy leipomaan, kun ostin itselleni pari irtopohjavuokaa.. Jos tekiskin joku päivä töihin vähän juustokakkua. Ja sain synttäri/nimpparilahjaksi uuden vatkaimen, kun vanha on osittain rikki ja kadoksissa.


Yleensä keinun rämäyttely on Wilmasta kivaa. 


Treenataan taas joskus yhdessä ja otetaan taas jotain videollekin..



Windy ja Wilma Tiinan pihalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti