26.4.2013

22.04.2013 Aksaa, tokoa, paimennusta, vesimattojuoksua jne.

13.04.2013

Windy kävi Riitta ja Pekka Korrin toko-koulutuksessa, mutta siitä myöhemmin enemmän.

14.04.2013

Wilma pääsi Tuija Seren tokokurssikerralle. Wilma teki tosi hyvin ja kesti tosi hienosti häiriötä. Oli hienoa huomata se into mikä Wilmalla on nykyään tekemiseen.
Oikein rupesi haukkumaan, jos ei tarpeeksi nopeasti tehdä jotain. Tehtiin luoksetulo liikkeenä, luoksepäästävyys sekä paikkamakuu.

15.04.2013

Molemmat koirat pääsi vesimattojuoksemaan, molemmat olisi olleet valmiit menemään uudelleen. Windy ei olisi millään pysynyt poissa, kun Wilma oli matolla. Joten tiedetään ensi kerralla mihin laitetaan Windyn kuivattelupyyhe. Nina sanoi, että Wilma liikkui rennommin, kun oli ollut matolla.

18.04.2013

Windy kävi paimentamassa ensimmäistä kertaa. Windy paimentaa siis Miian kanssa. Kaisa Hilskan opissa ollaan nämä ensimmäiset kerrat. Aluksi oli vähän jännää ja piti huutaa, mutta loppuajasta jo meni hiljaisemmin.
Katsotaan onko sillä jotain hajua näistä hommista.

19.04.2013

Wilma kävi trimmissä Tiinalla. Wilmalta lähti karvat tosi hyvin. Oli jonkin verran kasvanut karvaa sinne alle. Eli Wilmalle yritetään nyt tehdä rullattavaa karvaa. Karva ainakin vielä tuntuu karkealta. Katsotaan mitä tapahtuu, kun karva kasvaa.
-Wilma oli trimmin jälkeen aika pentumainen ja leikkisä sekä nautti pienestä metsälenkistä.

20.-21.04.2013

Olin MM-tiimin leirillä kuunteluoppilaana. Aivan sairaan mahtava porukka ja kivaa oli. Päivät oli aika pitkät, mutta aurinkoinen päivä antoi energiaa. Pyydettiin kuvaamaan, joten tuli vähän kuvattua -> sellaiset 1400 kuvaa vissiin. Menee joku tovi, kun käyn ne läpi.

Koulutus on ihan sairaan mahtavaa, KIITOS Lentsu!
Kyyneleitäkin valutettiin Lentsulta. Lentsu olet aika mahtava koutsi.

3 kommenttia:

  1. Paimennuksessa kannattaa muistaa, että jos niitä vaistoja ei ole, niin turha siellä pyöriä. Ne kun ei ole opetettavissa vaan vaiston on kerrottava miten toimia.

    VastaaPoista
  2. Missä käytte vesimattojuoksemassa? Olen edellisen kommentin kanssa samaa mieltä. Sekä jos herättelet ne (paimennusvietin) oletko varma, ettei paimennusvietistä tule ongelmia arkielämässä.

    VastaaPoista
  3. Molemmille vastaukseksi, että paimennusta takana vasta 2 kertaa, eikä Kaisa ainakaan vielä ole sanallakaan viitannut etteikö olisi yhtään vaistoja.
    Kaisa sanoi, että vasta 5:llä kerralla pystyy varmemmin sanomaan, että onko koirasta paimeneksi.
    No en mä ainakaan enää rupea kieltämään paimentamasta. En usko, että siitä sen isompaa ongelmaa tulee.

    Uskon myöskin, että Kaisa sanoo, jos ei kannata jatkaa paimentamista JA KUITENKIN paimennusta on ylipäätäänsä takana vasta se kaksi kertaa.

    Vesi matto juoksemassa käydään DH Fysiossa Nina Herpolalla.

    Jos haluaa lisää kommentoida ja olisi kivaa, jos ihmiset kertois ketä lukee meidän blogia sekä kuka kommentoi.
    Jos ei halua täällä kertoa, niin kertokaa osoitteeseen wilmamme@hotmail.com

    VastaaPoista