16.4.2010

16.04.2010

Oltiin eilen ensimmäistä kertaa kisaamassa epävirallisissa. Oikeastaan mentiin kisaamaan, koska omia treenejä ei ollut epiksien takia.

Meni ihan ok, vaikka monia esteitä ihan ohitettiinkin, mutta tärkeintä oli se harjoitus, että kentällä tehdessämme ei siellä ole muita koiria eikä ihmisiä kuin muutama. Ja se, että vaikka hallissa oli muita koiria ihan kivasti ja ihmisiä, että ne ei vaikuta meidän tekemiseen.
Onneksi pystyin itse olemaan hermoilematta ja en ruvennut vaatimaan Wilmaa menemään kaikkia esteitä, kun muuten olisi voinut mennä paljon huonommin. Wilmalla oli vain hiukan pitkät kaaret ja en viitsinyt ruveta kutsumaan takaisin päin, kun koira oli jo ohittanut esteet. Jos olisin ruvennut vaatimaan, että kaikki esteet mennään, niin Wilma olisi luultavasti paineistunut liikaa ja lopettanut toimimasta kanssani kokonaan.
Onneksi saatiin videolle meidän meno, kun itsestäni tuntui, että meidän rata oli kamala ja huonosti meni. Mutta videolta sitten näin, että ihan ok meni. Wilma vain ei ehtinyt päästä vauhtiin ja tajunnut ilmeisesti mitä oli tarkoitus tehdä.
Olen silti ihan tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti