26.4.2010

26.04.2010

Oltiin viime torstaina jälleen agitreeneissä ja Wilma teki todella upeasti töitä mun kanssa.



Harjoiteltiin "sylikäännöksiä" sekä "vastakäännöksiä", jos muistan nimet oikein.


Ensin ihan harjoiteltiin tekniikkatreeninä muutamalla hypyllä tätä ja sitten otettiin radanpätkää, jossa kokeiltiin näitä käännöksiä ihan "käytännössä", siis radan yhteydessä.


Wilma teki harjoitusradalla upeaa työtä ja olin niin iloinen treenien jälkeen Wilman toiminnasta.

Pystyttiin ottamaan radan loppupäätä useamman kerran, siis enemmän kuin yleensä uskallamme samaa juttua toistaa. Mutta nyt Wilmalla oli todella suuri into tehdä kanssani, johtuikohan muutaman päivän tauosta, siis ettei ole tullut sen enempää aktivoitua tai tehtyä pitkiä lenkkejä, kun flunssa on kiusannut minua enkä ole jaksanut kehittää koiralle tekemistä.


Onneksi pikku neitimme osaa myöskin levätä, jos huomaa omistajiensa olevan ihan uupuneita tai sairaina. Nukkui kanssa joka päivä pitkään ja ei haluaisi millään aamulla ajoissa nousta.

Oltiin lauantaina varmaan 2 tuntia lenkillä pitkin Naantalia ja otettiin paikalla makuuta pienissä erissä Naantalin keskustassa torilla, tosin kaupat oli jo kiinni, ettei ihan niin paljoa enää ihmisiä liikenteessä, mutta oli kuitenkin. Sitten kun odoteltiin isäntää hakemaan meidät töittensä jälkeen, niin otettiin vielä toko-leikkisessio. Oli todella mukava lenkki vaikka olikin kova tuuli.


Sunnuntaina oltiin alaosaston ulkoilupäivässä, jossa valitettavasti yhtä koiraa puri käärme, mutta kuulemma koira on jo kunnossa, luultavasti selviytyi nopeasti, kun koiraa lähdettiin samantien viemään hoitoon.


Nähtiin sitten porukalla lenkkeillessämme tiellä käärmeen, osa meistä sitten kantoi koirat käärmeen ohi, ettei tapahdu mitään.


Tänään sitten ollaankin otettu taas vähän enemmän levon kannalta. Aina välillä tehdään toko-juttuja sekä opetellaan temppuja.


Välillä harjoitellaan pakittamista, kieppiä, tassujen antamista, give me five jne.


Leikkien tiimellyksessä on tullut käteväksi harjoittaa koiran notkeutta sekä kääntyvyyttä eri suuntiin, tulee siinä vähän niinkuin itsekseen treenattua, kun koira menee hulluna mihin suuntaan vaan lelun perässä.


Treeneissä Wilma tykkää kun saa juosta Anun ja Kapun luokse vielä lisäpalkaksi, jolloin saadaan koira pois radalta ja ei tarvitse samantien ottaa kiinni. Menee innoissaan Anun ja Kapun luokse.


Välillä Wilmalla on juttelupäivä, jolloin lähes kaikkeen reagoidaan haukkumalla.


Nyt on pääasiassa ihmisten ohittaminen muuttunut jo aika helpoksi, paitsi jos ihminen tulee ihan yllättäen esim. nurkan takaa.


Odotetaan innolla Wilman kanssa agitreenejä.


Ensi viikolla alkaa alaosaston järjestämä tottis Kupittaalla, saa nähdä päästäänkö sinne vai alkaako Wilmalla juoksut sitä ennen. Välillä vaikuttaa siltä, että juoksut alkaa, mutta sitten taas tuntuu ettei ne nyt vielä ole alkamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti