13.5.2011

13.05.2011 Agitreeneistä ja trimmistä..

Eilen palattiin juoksujen jälkeen treenaamaan.. Oli lämmin päivä ja meidän ryhmällä oli ulkona treenit..
Wilma jaksoi tehdä mielestäni riittävästi ja oli mukavasti mukana.. Kuumuus teroitti treenaamista..
Treeneissä oli ihan hauska rata ja Wilma teki ulkona viime kesän jälkeen ekaa kertaa puisilla kontaktiesteillä ja teki ihan täydelliset kontaktit namialustalle.

Tänään perjantaina oli vuorossa Wilman trimmaaminen ja trimmaajana toimi tällä kertaa ja melko varmasti tulevaisuudessakin Rontix:in Tiina Jaakkola.
Wilma oli todella nätisti. Muutamia kertoja yritti saada Tiinan irrottamaan otteensa, mutta luovutti aika nopeasti ja oli heti Tiinan kaveri..
Jos huomenna saisi kuvan Wilmasta.. Wilma väsähti meidän päivän touhuista.. Ensin trimmissä  n. 4 h ja sitten mentiin viemään emännän äiti Paraisille, siellä käytiin taas hetki oleilemassa veneessä ja sitten pääsi takaisin autoon nukkumaan. Josta lähdettiin vähän myöhemmin Turkuun päin ja nähtiin Anua pikaisesti, joka halusi nähdä Wilman nypittynä. Anua näkemästä mentiin isännän perheen luokse ja sieltä sitten vihdoin ja viimein kotiin.

Nyt neiti nukkuu tuolla lattialla..

Huomenna mennään puolestaan tehokursseille; koiratanssi, eri ohjaustekniikoita ratatilanteessa sekä sunnuntaina keppikurssille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti