22.5.2011

22.05.2011 Ohjatut agitreenit ym.

Torstaina oli ohjatut agitreenit. Wilma pystyy nykyään ihan mahtavasti työskentelemään ulkokentillä.
Tällä kertaa koiralla oli vire paikallaan sekä vauhti, mutta ohjaaja oli jatkuvasti myöhässä, joka aiheutti sen, että kaarrokset oli aika pitkiä.
Mutta oli hauskaa huomata kuinka mahtavasti Wilma toimii radalla vaikka viime viikonloppuna ajattelin, että jaahas ei taida vähään aikaan olla mulla kunnon treeniseuraa, mutta ohjatuissa treeneissä Wilma näytti, että äiskä kyllä nyt tehdään töitä.
Siis ensi torstaiksi emännän täytyy löytää mahtava vire treenaamiseen.

No tiistaina jo tarttee saada oikea vire tokon treenaamiseen, jonka jälkeen on vielä koulutus ennen töihin tulemista taas.

Ihan kuin karvojen lähtö olisi antanut Wilmalle uutta energiaa sekä Wilma syö nyt Nutrolin-senior öljyä ruoan joukossa. Iho oli kuiva nypinnän aikaan ja trimmaaja suositteli.
Paljaaltaan ei maistunut, mutta ruoan joukossa menee alas.

Neu sekä Neu-vogel ovat sellaisia mitä Wilma syö. Ja syö hyvällä ruokahalulla sekä tulee todella halvaksi, kun ruokaa menee 2-3 pötköä kuukaudessa (yhden pötkön hinta on n. 3 €).

Olen saanut Tiinalta paljon hyviä vinkkejä Wilman koulutukseen. Harmi, ettei aikaisemmin tullut mieleen oikein pyytää kunnolla Tiinan apua Wilman esim. ulkona haukkumiseen. Yksinkertaiset vinkit ovat paljon auttaneet. Täytyy vain muistaa aina itse olla rauhallinen ja ajantasalla miten aikoo toimia.


Tässä Wilmasta kuva joitakin päiviä nypinnän jälkeen. Hiukan huono kuva. Ulkona oli aurinko jo melkien laskenut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti