16.5.2011

16.05.2011 tehokursseja ja koulutusta..

Lauantaina oltiin koiratanssikurssilla ja mulle ehkä enemmän oli tärkeämpää kuulla ylipäätäänsä enemmän koiratanssista, koska temppuja Wilma osaa. Suunnilleen kaikki mitä meinattiin opetella oli sellaisia mitä Wilma osaa jo ainakin jonkin verran..
Wilma oli aika väsynyt, joten tehtiin vain jotain ja muuten kuunneltiin Miian koulutusta.

Iltapäivällä oli vuorossa eri ohjaukset ratatilanteessa, Jaakkola Tiinan koulutus.. Meidän kurssi oli ulkokentällä ja tietenkin oli sateinen päivä, joten voitte arvata miten meidän treenien kävi, kun Wilmalta oli edellisenä päivänä lähtenyt turkki. No Wilma teki kuusi estettä, jonka jälkeen piiloutui putkeen sadetta karkuun.
Tiina ehdotti, että jos pääsemme, niin voimme tulla aamulla hänen samaiseen kurssiin, joka on hallissa sisällä. No tulimme sunnuntaina aamukurssille
Ekassa hypyssä oli jotain vikana, joten sen jätimme väliin ja sitten Wilma teki suunniteltua rataa, kunhan Tiina oli vähän saanut Wilmaan intoa..
Wilma teki ihan mahtavasti ja Tiina oli tyytyväinen meidän suoritukseen.. Meidän piti opetella niisto, mutta Wilma vire ei ollut kohdallaan sen opetteluun, joten Tiina lupasi, että opetellaan se joskus myöhemmin kun Wilmalla on vähän parempi vire.

Iltapäivällä Wilma oli ihan naatti ja sain sen tekemään hiukan keppitreeniä ja sitten seuraavaa kierrosta odotellessaan Wilma pääsi Tiinan koulutukseen.. Tiina vähän opetti Wilmaa miten ollaan muiden koirien läheisyydessä sekä loppujen lopuksi melkein nukahti Tiinan syliin.
Siinä Wilma ilmeisesti keräsi energiaa, koska toiselle kierrokselle mennessämme oli koira melkein kuin vaihtunut aamun jälkeen. Ei sitä siltikää paljoa ollut, mutta kuitenkin..saatiin tehtyä harjoitukset..

Nyt Wilma on ollut ihan väsynyt ja toivotaan, että jaksaisi huomenna tehdä tokossa edes jotain..
Ja vasta torstaina mennään seuraavaksi kokeilemaan agilitya.

Kuvia en vielä Wilmasta saanut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti