10.9.2012

aksaa ja töitä..

Tiistain treenit kun meni penkin alle, niin ajattelin et mitä perjantaina pitäisi tehdä, et menenkö ATT:n epiksiin kun siellä on hyppyrata vai jäädäänkö vain kotiin nukkumaan. Olin siis to aloittanut taas yövuorot ja miettisin, että jaksanko mennä kisaamaan..

Onneksi mentiin.. Wilma teki 0-radan ja olin ihan todella tyytyväinen sen tekemiseen. Itse otin riittävän rennosti enkä yrittänyt yhtään hosua.. 
Wilman vauhti oli todella mahtava.. Tehtiin hienosti yhteistyötä eikä ne kohdat olleet vaikeita mitä luulin vaikeiksi. Itselleni juokseminenkin tuntui taas kivalta. 
Uudet lenkkarit oli todella hyvät. Oli vihdoin ja viimein pakko hankkia uudet ulkoilukengät itselleni.

Lauantaina vain nukuttiin ja haettiin mies kotiin ennenkuin itse lähden töihin.

Windy on ottanut todella kiltisti antibiootit isännän antamana. Joten tein siinä isännän homman antaa Windylle ab-kuuri.

Oma kamera, kuvaajana Tiina Jaakkola. Tiina kiitos ihanasta kuvasta.




Eilen oltiin Santtu Stenberg/ SBCAK alueellisessa agilitykoulutuksessa. Taas Santulta tuli todella hyviä ohjeita sekä on ihanan kannustava ja kärsivällinen koulutus. 

Santtu kehui Windyä ilmeikkääksi ja kauniiksi.. Oli ihanaa tehdä Windynkin kanssa aksaa pitkästä aikaa. Koiralla oli todellakin paljon energiaa toimii todella hienosti, kunhan itse en varmistele liikaa ja luotan koiraan. Se kyllä osaa paljon..

Wilmankin kanssa tehtiin todella mahtavaa rataa. MUISTIN jopa kehua kannustaa Wilmuria.. Wilman näytti Santulle, että kyllä hänkin osaa juosta.. Wilma teki todella hienosti töitä ja tekee töitä ja ennakoi, kunhan muistan vain näyttää sille, että tulossa esim. kääntö..

Harjoiteltiin molempien koirien kanssa takaaleikkausta ja Wilma sitten jopa osasi sen sitten hienosti tehdä osana rataa.. Kiitos Santtu, että autoit tekemään hyvää rataa molempien kanssa.. 

Edelleen olet todella tyytyväinen Windyn kasvattajaan Pirjoon. Aina vain tyytyväisempi.. Aina saa soittaa ja tiedustella asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti