13.9.2012

lenkkeilyä ja aksaa...

Maanantaina päätin pitkästä aikaa lähteä oikein kunnon lenkille.. Lähdettiin liikkeelle pari tuntia ennenkuin isäntä pääsee töistä ja kävellään niin pitkälle kuin ehditään..

No isännällä meni vähän ylitöiksi ja meille lenkkiä kertyi sitten 9,22 km ja aikaa kului 2,5 h.. Ei meidän pitänyt ihan näin pitkää lenkkiä tehdä.. Mutta itse sain muistoksi rakon ja pari päivää menee rakkoa parannellessa ainakin..

Koirat kuitenkin olivat lenkin jälkeen oikein tyytyväisiä.. Windykin oikein käpertyi isännän syliin lepäämään. Ei yleensä viihdy kauaa sylissä.
Wilma meni nukkumaan heti kotona..

Lähdettiin siitä sitten pian hallille, kun itse menin tiedotustoimikunnan kokoukseen -> laitoin Wilmalle BOT-loimen päälle, niin seuraavana päivänä jaksoi taas hyvin mennä kovaa.
Lenkki tuntui olevan molemmille kuitenkin ihan ok. Lopussa Windy alkoi vähän väsyä.


Wilma aksaamassa 11.09.2012
Tiistaina sitten mentiin ensin lenkkeilemään, mutta tällä kertaa vanhemmat koirat jätettiin matkasta pois. Wilma jäi autoon ja Rontti/Mimmi jäi kotiin. Tehtiin siis junnujen kanssa vain lenkki.
Tuntui ihan siltä, että ne nautti vielä enemmän, kun ei ollut niitä pieniä mukana, kun ei tarvinnut varoa mitään..

Kaahottivat ihan hullun lailla..

HUPI JA WINDY
Windy ja Wilma pääsivät Tiinalle sisälle, kun Tiinan kanssa käytiin lenkillä otetut kuvat läpi. Windyllä taisi tuntua nämä kaksi lenkkiä, kun meni todella nopeasti nukkumaan.

Tiinalta lähdettiin hallille, koska oli Wilman pienryhmätreenit ja mä olin vastuussa treeneistä, koska Miia on sairaslomalla. Wilma meni Päivin kanssa todella hienosti, siis menivät yhdessä ekaa kertaa.

Tein itse Wilman kanssa kujakeppejä kokonaisina. Ensin mentiin leveämmällä kujalla ihan vain siksi, että viimeksi tehtiin vain puolikkaita..

WILMA teki kepit ihan todella mahtavasti ja todella hienolla vauhdilla. Vielä kun saadaan niihin harjoiteltua sisäänmenot ym. Treenattiin kauko-ohjausta aksassa, kun en itse pystynyt kunnolla juoksemaan..PÄIVÄN PARAS JUTTU oli saada kokonaiset kujakepit suunnilleen yhtä kapeaksi kuin viime viikolla puolikkaat..


Sitten vielä illalla Tiina tuli vähän etuajassa hallille ja kuvattiin vähän Windystä ja Wilmasta aksakuvia. Tiina kuvas ja mä yritin saada koirat etenemään haluttuun suuntaan..

Kuvasatoa vielä viime ajoilta..













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti