6.9.2012

Windyn synttärit ja Wilman aksaa..

Viime kirjoittamisen jälkeen Lutuset järjesti epikset, joissa kisasin Windyn kanssa startti luokassa ja Wilman kanssa mölleissä..
Wilma selkeästi hiukan aristi alustaa ja Windykin vähän meni rauhallisemmin, kun paikka oli uusi. 
Windy kuitenkin voitti luokkansa 10 virhepisteellä.. 
Wilma oli luokkansa 8., mutta selkeästi vähän arasteli hiekka pohjaa.
Toisella radalla olisi voinut mennä paremmin, jos olisin tajunnut ottaa toisen startin Wilman kanssa..

Lauantai vietettiin piknikillä kupittaan puistossa. Ensin oltiin Myyn ja Windyn kanssa eväitä syömässä ja sitten tehtiin pentujen kanssa lenkki.. Sitten siirryttiin toiseen paikkaan, jossa mentiin vanhempien koirien kanssa lenkki..

Sunnuntaina oli seuramestaruudet.. Wilma osallistui möllimineihin ja rata oli aika hauska, mutta aika pitkälti juoksurata. Wilmalla oli vauhtia ja motivaatiota.. Lähdössä varasti ja keskellä rataa oli vähän ohjaaja liian hätäinen.. Mutta alku ja loppu mentiin vauhdilla..


Maanantaina koirilla oli tylsää, koska oltiin miehen kanssa molemmat töissä iltavuorossa. Tiistaina Windyllä oli 5 päivää maha löysällä, joten soitin koirakissaklinikalle, että olisi päässyt eläinlääkäriä tapaamaan, mutta ei vielä, koska koira voi hyvin. 

No ehdotettiin, että jos annan sille Canicur Pro:ta sille ja katsotaan auttaako se. No se ei perjantaihin mennessä auttanut ja soitin uudelleen, nyt annettiin kehoitus antaa koiralle matokuuri. Siinä vaiheessa alkoi tulla vähän sellainen olo, että kuinka kauan tätä voidaan vain seurata sen enempää asiasta eläinlääkäriltä kysymättä ja sitten soitin Lotalle (ell), jolla olemme aikaisemminkin käyneet ja Lotta on vanha tuttu, joten soitin Lotalle.
Lotta kehoitti vielä antamaan kevyttä ruokaa ja antamaan Canicur Pro:ta ja jos ei ensi viikolla ole auttanut, niin sitten soitan hänelle uudelleen. Windy on syönyt löysää puuroa ja kanaa nyt jonkin aikaa. 
Maanantaina sitten tulin kotiin ja keittiössä oli vastassa vielä vetisemmät ulosteet keittiön lattialla ja samantien alkoi pohdinta, että nytkö mennään ell. No soitin Lotalle ja sovittiin, että menemme aamulla käynnille. 



Aamulla Lotta sitten tutki Windyä ja totesi ettei mitään selkeitä oireita mistään. Joten Lotta kirjoitti Windylle antibioottia viikon kuurin - oletuksena suolistotulehdus.

Windy on koko ajan ollut energinen ja iloinen. Itse epäilen ettei tuo kaheli kakara näytä, jos on vähän huono olo. Pirjo oli koko ajan ajantasalla tilanteesta.

Myöskin saatiin fb:hen viestiä Morriksen Prinsessojen tapaamisesta.. No nyt sitten muutaman viikon päästä mennään katsomaan millaisia ne sisarukset sitten on.

Windy on nyt aika hyväkuntoisen oloinen.. Vetävät Wilman kanssa sisällä kunnon paineja. 
Eilen oli Wilman aksatreenit, ja emäntä oli ihan kaffella. Onneksi Wilmalla on nykyinen tekemisen into. Sanottaisiinko, että vuosi sitten mun huono ohjaus ja oma tekeminen olisi vaikuttanut Wilmaan paljon enemmän. Nyt Wilma teki todella mahtavasti..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti