19.1.2011

19.01.2011 Agilitya, aktivointia...

Pitkästä aikaa pitäisi varmaan taas jotain yrittää kirjoittaa.. Wilmalle tuli pieni keinu kammo, mutta se on varmasti koulutuksella hoidettavissa.


Myöskin keinukammo vähän vaikutti seuraavaan harjoitukseen, jossa piti mennä vain hyppyjä, mutta Wilma epäili, että yritetään hämätä häntä keinulle. Onneksi kouluttajamme keksi keinon ja saimme pakkovalssi-valssi harjoituksen tehtyä ja onnistuneesti. Tosin ehkä tehtiin jopa hieman enemmän kuin alunperin olisi tarvinnut. Mutta hyvin Wilma seuraa ohjausta.


Täytyy yrittää saada valsseihin enemmän liikettä. Myöskin ollaan harjoiteltu ihan sylikäännöstä kuivaharjoitteluna.


Kouluttajalta ollaan saatu paljon hyviä ohjeita.
Meillä vaihtuu tämän viikon jälkeen kouluttaja, vähän mietityttää millainen mahtaa olla.


Odotan innolla kevättä ja uusia tuulia Wilman kanssa toimimisessa. Aion taas ottaa kunnolla itseäni niskasta kiinni ja opettaa Wilmalle uusia juttuja ja temppuja sekä treenata taas tokoa.


Ollaan lenkeillä vähän kuivaharjoiteltu poispäinkäännöstä. Ja hyvin seuraa ohjausta ja kääntyy juuri samalla lailla kuin itsekin käännyn. Aivan mahtavaa, täytyy yrittää yhdistää jotenkin vielä esteisiin.


Ollaan myöskin kotona vähän harjoiteltu tyyny-käskyä, joka tarkoittaa, että Wilma menee tyynyn päälle makaamaan. Vielä ollaan tehty yhdellä tietyllä tyynyllä, mutta tarkoitus on, että se tekee saman oli sitten mikä tahansa tyyny lähimmäisenä.


Puita ollaan kierretty koirapuistoissa viime aikoina ihan huvin vuoksi.
Välillä tuntuu ympäristössä olevan ihan täysi idiootteja koiranomistajia.

Wilmalle ei sittenkään vielä teetetä pentuja. Silmätarkastus on virallisesti terve, mutta silmissä oli kuitenkin pieniä muutoksia ja vanhat hävinneet. Lääkärin tekstin voi lukea kotisivujen Wilma-sivuilta.

Wilma on ajoittain todella toiminnan haluinen ja sitä aina yritän hyödyntää jollain tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti