2.3.2011

02.03.2011 Agia ym.

Pitkästä aikaa ajattelin päivitellä blogia..

16.01.2011 Wilma alkoi oirehtimaan nenäpunkeista ja haettiin Lotalta (meidän eläinlääkäriltä) nenäpunkkilääke. Joka annetaan kerran viikossa 3 viikon ajan.
Ja siis Kapulla oli todettu nenäpunkkeja hieman aikaisemmin. Wilma vähän väsähti näistä lääkkeistä ja nukkui suurimmaksi osaksi.

 Jo pakkasten takia oli pari viikkoa taukoa ryhmätreeneistä, käytiin koirien kanssa yhtenä päivänä jäällä kävelemässä. Koirilla oli kivaa, vaikka emännille meinasi tulla hiukan kylmä.

Itse olen nyt töissä ihan täysillä listoilla ja Wilmasta alkaa huomaamaan, että häneen ei ole tarpeeksi kiinnitetty huomiota. Joten yritän ahkerasti tehdä Wilman kanssa jotain.

Nyt kotona tokoileminen onnistuu hienosti sekä ulkona välillä. Wilma on nyt niin pitkässä karvassa, että ei palele ulkona vaikka pakkasta olisi se 15-20 astetta. Ollaan lenkkien yhteydessä harjoiteltu lelun avulla agilityn ohjauksen seuraamista ja vauhtia riittää.
Ollaan menossa 19.03.2011 kontaktikurssille vähän treenaamaan kontakteja..

Nyt täytyy ruveta seuraamaan tuota neitiä, koska kuukauden sisällä pitäisi alkaa juoksut.

Ruoka maistuu hyvin ja intoa on kaikkeen. Jäällä tykkää juosta. Oltiin sunnuntaina illalla jäällä Minnan&Ronjan ja Eijan&Kostin ja minä Wilman kanssa. Koirilla oli kivaa ja emännät sai jutella.

Kirjoitellaan taas, kun ehditään.

1 kommentti:

  1. Pakko mennä uudestaan jäälle nyt kun vielä on sellaiset kelit :)

    VastaaPoista