23.3.2011

23.03.2011 Agia, sairastamista jne.

19.03.20111 Lauantaina kontaktikurssi Kouluttajana Miia Anttila
Mentiin kuitenkin kurssille ja onneksi mentiin. Vaikka itselläni olikin vähän vaikeuksia pystyä juoksemaan ja antamaan käskyjä sekä yskiä välillä. 


Miia yllättyi Wilman kontakteista; ja piti sanoakin Miialle, että ollaan edistytty aika paljon siitä, kun ilmoittauduin kontaktikurssille.
Ollaan nyt menty kontaktit osana rataa nyt 4 harjoituskertaa ja joka kerralla mennyt aika hyvin. Välillä tultu hiukan liian kovalla vauhdilla, mutta kuitenkin hyvin ja aina palautuksesta pysynyt kontaktilla. 
Ollaan tähän saakka menty kontakteja tartan-esteillä, joten nyt oli puuesteet ja ei aina osannut hidastaa loppuun, joten ei ehtinyt jarruttaa riittävästi, että olisi pysynyt kontaktilla.
Miia sanoi, että jotain lihaksista, mutta en ihan kaikkea kuullut, joten täytyy tiedustella Miialta myöhemmin uudestaan asioista.. 

Sitten treenattiin keinua, jossa Wilma pelkäsi aika paljon. Miia ehdotti, että annetaan Wilman itse rämäytellä keinun päätä alas ja saa siitä palkkaa, joten siitä tehdään Wilmalle temppu..
Sitten Wilma leikki hetken Miian kanssa vetolelulla. 

Itse olen siis ollut nyt yli viikon flunssassa, niin ei myöskään ole paljoa päästy ulkoilemaan eikä nauttimaan kevätilmasta. Sunnuntaina oltiin kyllä lenkkeilemässä rauhallisella tahdilla. Maanantai ja tiistai on mennyt ihan kotona levätessä, jotta to pääsisi töihin. 


Tiistaina Anu ystävällisesti otti Wilman mukaansa metsälenkille leikkimään kavereiden kanssa.
Kotiaktivointia ollaan myös harrastettu, koska tekemistä pitää neidille keksiä.. Joten tyhjiä pahvipakkauksia, joihin laitettiin namia on tuhottu ja Wilmalla on ollut hauskaa niitä repiessään.



Katsotaan mennäänkö huomenna treenaamaan.. Täytyy varmaan tiedustella, että treenaako Anu Wilman kanssa taas, jos on joku juoksurata. Itse voin sitten tehdä jotain tekniikkajuttuja Wilman kanssa. Mutta en ehkä vielä huomenna viitsi kauheasti juosta, kun se kuitenkin saa aikaan kauheat yskänpuuskat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti