18.3.2011

17.03.2011 ohjatut treenit.. Anu ohjaa Wilmaa..

Itse tulin kamalaan flunssaan tiistaina ja olin ihan tuskissani, että en halua jättää oman sairastelun takia ryhmätreenejä väliin ja tehtiin Anun kanssa sopimus, että jos on juoksutreeniä, eli suoraa pitkää rataa, niin hän treenaa Wilman kanssa ja jos taas on muutaman esteen juttuja, niin ehkä treenaan itse. 

No rata oli tietenkin sellainen juoksurata, joten Anu meni Wilman kanssa kaksi kertaa radan.Wilma teki ekalla kierroksella aika hyvin, kontaktin, mutta lähti hiukan ennen pois ennenkuin Anu ehti vahvistamaan. Siitä sitten matka jatkui ja pöytä meni upeasti. Wilma kuunteli upeasti ohjeita. Sitten Anu ja Wilma menivät eri lailla radan yhden pätkän, kun me ei mennä vielä keinua eikä keppejä (tavallisia) osana rataa, vaan menivät uudestaan pöydän ja yhden hypyn ja loppurata sitten sama kuin muillakin.. 
Wilma oli ihan innoissaan. Toisella radalla Wilma teki aivan mahtavan kontaktin A:lla ja pöydänkin suoritti todella upeasti. 

Olin todella tyytyväinen Wilman toimintaan.

ANULLE KIITOS WILMAN KANSSA TREENAAMISESTA JA LENKITTÄMISESTÄ!!!

Sitten vielä lopuksi tehtiin hyppytekniikan perussarjaa ja itse tein tämän Wilman kanssa, koska ei tarvinnut oikein liikkua minnekään. Wilma teki nätisti ja keskittyen. Kouluttajammekin sanoi, että Wilma tekee tarkkaa työtä ja keskittyen. Teki pari ylimääräistäkin kertaa, tulemalla hyppysarjan takaisinpäin. 

Toivottavasti itse tervehdyn hiukan ennen lauantaita, koska meillä on Wilman kanssa Miia Anttilan Kontaktikurssi ja olen odottanut sitä innolla, niin sinne mennään vaikka pää kainalossa.

Nyt tosiaan tavoitteena olla kisavalmis elokuun lopussa. Joten Miian koulutuksen jälkeen ruvetaan työstämään keinukammoa oikein kunnolla sekä treenaamaan keppejä usein ja ahkeraan..
Haluan saada meidät kisavalmiiksi ja päästä Wilman kanssa kisaamaan.. Vaikka kyllä tiedän, etten sinne mene ennenkuin Wilma on oikeasti kisavalmis. Wilman motivaatio on niin hatara ollut, että en saa pilata hyvää tunnelmaa radalla ja korjata, jos tulee virhe. Vaan sitten täytyy yrittää vain tehdä loppurata hauskaa pitäen.. Niin ettei koira huomaa tehneensä virhettä. Koska suurimmaksi osaksi virheet tulee minun toimesta ei Wilman, koska Wilma seuraa ohjausta upeasti. 
Tosin tänään namialustan ollessa lähellä lähti sinne.. Hyvin tyttö osaa eteen lähtemisen/palkalle lähtemisen, jos vain namialusta näkyy. Nyt ei tosin ollut tarkoitus mennä namialustalle.

No lauantaina uudet kujeet toivottavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti