27.3.2011

27.03.2011 Agia, sairastamista jne.

24.03.2011 Oli ohjatut treenit..
Olin edelleen itse kipeänä ja yritin päästä työkuntoon illaksi, joten Anu treenasi Wilman kanssa sekä jäähdyttelykoirat.
Rata oli ihan hauska ja Wilmalla hiukan keskittymisvaikeuksia. No kuitenkin teki ihan mahtavasti. Kontaktit teki niinkuin kuului; no välillä tietenkin meinasi lähteä liian aikaisin kontaktilta.
Loppujen lopuksi kuitenkin ihan hyvä suoritus Wilmalta, jonka kanssa ei oltu tehty oikein paljoa mitään, kun emäntä on jo toista viikkoa kipeänä. No olen tietenkin koittanut pientä kotiaktivointia tehdä.


Sitten treenien välissä Wilman kanssa mentiin paukuttelemaan keinua Miian ohjeiden mukaan. Kun Wilma tajus mistä saa namia, niin sehän oli hauska temppu.


No lopuksi oli vielä välistä veto harjoitus, jonka Anu halusi harjoitella ja kysyi saako tehdä Wilman kanssa....no saa tietenkin... No se vaan on niin hauskaa, kun Anu tajuaa kerran tehtyään harjoituksen, että ainiin...Wilma kääntyy todella hyvin.
Pahvilaatikot ja maitopurkit on ollut meillä nyt aktiivisessä käytössä sekä aktivointipallo. Joskus aikaisemmin kokeilin Wilmalle aktivointipalloa ehkä pentuna tai n. vuoden vanhana, mutta silloin ei tajunnut koko pallon jujua.
No nyt tiesi heti mitä täytyy yrittää, että saa namit ulos pallosta.



Ystävällisesti la illalla Anu toi meille lainaan aktivointipelejä sekä yhden erilaisen aktivointilelun. No Wilma tykkää aktivointipeleistä, kunhan ymmärtää mitä siitä halutaan.
Ekan kanssa ei oikein jaksanut keskittyä eikä tuntunut keksivän miten saa namit sieltä.

Toinen olikin sitten enemmän Wilman mieleen ja se oli hauska.. Sen jaksoi suorittaa ja tehdä. Tehtiin sitä kaksi kertaa ja neiti tykkäs. Aivojen käyttäminen on Wilman mielestä kivaa.

Talven kuvasatoa..

















1 kommentti: