4.4.2011

04.04.2011 omat agitreenit ja muuta..

Eilen oltiin itsenäisesti treenaamassa illalla, kunhan oli ensin pitämässä snautseri-pinserialaosaston agilitykoulutusta. 

Kapu oli meillä hoidossa la-su ja koirat leikki paljon yhdessä ja Kapu vihdoin ja viimein malttoi aika hyvin rauhoittua meillä. Kapu on ajoittain aika hassu ja vähän liikaa roikkuu jaloissa.. Siis vaikka pysyy asunnossa, niin pääsäntöisesti Kapu pysyy metrin säteellä. Joka on aika rasittavaa ajoittain, jos yrittää tehdä jotain. 

No su illalla olin ensin kouluttamassa ja sitten mentiin omalle hallille treenaamaan.. Wilma oli ihan mahtava. Hyppää renkaankin vaikka vinossa ja pahoistakin kulmista osaa hakea oikean suoritusvälin. 
Samoin on pöytä, joka on ihan mahtava. Nytkin tiesi heti mitä piti tehdä ja odotti pääasiassa lupaa lähteä uudelleen liikkeelle. Wilma on jo oppinut merkkaamisen, koska ihan mahtavasti tulee merkkauksesta hypyn yli ja itse pääsen ajoissa liikkeelle ohjaamaan eteenpäin. 

Putkelta osasi irrota pöydälle todella mahtavasti ja pystyi pysähtymään, vaikken hidastanut Wilman vauhtia ollenkaan ja itse jäin jälkeen, ei katsonut ollenkaan missä olin ennenkuin oli pöydällä.
Putkelle kestää takaleikkauksen sekä hypylle. Muita esteitä en ole vielä kauheasti testanut. Kepeillä ollaan joskus testattu ja pääasiassa kestää sielläkin, ainakin jos palkka on lopussa.

Vauhti oli ihan mahtavaa ja jaksoi todella hyvin, kun kokeilin uudestaan muutaman kerran yhtä ohjausta. 
Nyt  haluaisi itse oppia ohjaustekniikoita, kun koira alkaa jaksamaan niiden treenausta. 
Jos Anne tai Miia tai Niina jaksaisi joskus vähän opettaa niitä ja millaisessa tilanteessa niitä käytetään. 

1 kommentti:

  1. Sulla on siis ikäänkuin sama, kun mulla. Pitäisi saada uusia ohjauskuvioita takataskuun :)

    Mulla on tuossa muutama agility-DVD jotka mun ois tarkoitus katsastaa läpi...niissä siis opetetaan kädestä pitäen niitä erilaisia kuvioita. Ei ne tietenkään korvaa kouluttajan livenä antamia neuvoja, mutta eiköhän niiden avulla pääse kuitenkin alkuun. Kun löytyy joku kiva kuvio, josta saattaisi olla hyötyä, on aika rimpauttaa Miialle ja pyytää lisäneuvoja :D

    VastaaPoista