14.4.2011

14.04.2011 Epäviralliset agilitykisat ATT:llä!

Tänään oli ATT:n epäviralliset agilitykisat ja möllien tuomarina hyppyradalla oli Esa Lehdistö, joten toivoin, ettei Wilman juoksut ala ennen niitä. Koska Esan radat on yleensä mielenkiintoisia ja haastavia vaikka ovatkin hyppyratoja.


Wilma varasti lähdössä ja emännällä meni pasmat hetkeksi sekaisin. Kuitenkin meni ihan ok, siihen nähden, että 5 virhepistettä. En viitsi Wilmaa vielä kisatilanteessa palauttaa varastamisesta, koska kuitenkin niin alussa on tuo lähdössä pysyminen, että nyt vaan oli liian haastavaa. No siitä putkeen lähetyksestä tuli virhe mitä epäilin jo rataan tutustuessa. 
Wilma teki todella mahtavasti ja kääntyi joka käännöksissä hyvin. Seurasi ohjausta todella tarkkaan. 
Ennen putkea oli takaakierto hypyllä ja aika paljon piti itse kääntyä, että sai koiran ohjattua putkeen ja itse käännyin liikaa ja koira seurasi ohi ohjausta, jonka takia tuli 5 vp. Mutta tätä osasin jo odottaakin. 


Loppu menikin hyvin meille sujuvaan tapaan ja ajassa oltaisiin tultu kakkoseksi, jos ei olisi tullut sitä ohjausvirhettä putkelle.
Mia sanoi, että muuten meni todella hyvin rata. Sekä sanoi, että Wilmalle lähtötilanne taisi olla liian vaikea.

No ei saa liikaa vaatia. Wilma tekee muuten todella mahtavasti. 




Jos ensi viikollakaan ei tule juoksuja vielä, niin ajattelin ottaa tehotreeniä ja käydä useamman kerran viikon aikana treenaamassa, kun ei ole ohjattuja treenejä. Treenien pitäisi sisältää keinun paukuttamista sekä kujakeppejä ainakin sekä kontaktien treenaamista, niin, että sinne mennään vain ohjauksesta sekä yksittäisten erilaisten esteiden palkkaamista namialustalla.
Myöskin ihan taas hupitreeniä välissä.

Sunnuntaina onkin viimeisen kerran snautseri-pinseri alaosaston agility. Ajattelin mennä katsomaan ja ehkä yritän kokeilla kuvaamista omalla pokkarilla. 
Olisi kivaa, jos jostain voisi vuokrata digijärjestelmäkameroita, niin voisi aloittaa harjoittelun ja kokeilun ennen oman ostamista. Myöskin oma videokamera pitäisi hankkia jossain vaiheessa.


Wilmasta vähän lisää kuvasatoa..


Taitaa olla meidän lähimetsän kiipeämiskivi, kun treenataan juoksujen ajan ihan vain huviksi puiden, puskien kiertämistä sekä a:n ja puomin korvikkeeksi kiivetään kivelle. Ei meillä voi olla liian tylsää treenitauolla. Mutta tehdään kaikkea kivaa ja ei liikaa. Tokoa treenataan usein juoksujen aikaan lenkeillä.




Tästä kuvasta on aikaa aika paljon, mutta jotenkin vaan niin tyypillinen Wilma kotona.

Wilma on ihan innoissaan Anun luona. 
Wilma, Ronja ja Nelli metsälenkillä. Yritettiin ottaa kuvia koirista tai oikeastaan halusin Nellistä ja Ronjasta uuden kuvan meidän kaveri sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti