12.4.2011

12.04.2010 agia + harmittelua..

Sunnuntaina olin alaosaston agissa kouluttamassa ja Wilman kanssa näytimme aloittelijoille mitä on tarkoitus tehdä sekä kokeiltiin mennä osaavien rata..
No osaavien radalla tajusin kuinka paljon kontaktit vetää Wilmaa puoleensa. No käskyttämällä oikein paljon sain koiran sinne minne tahdoin ja lopulta jollain tavalla saimme jollain lailla radan tehtyä.


No hallilta lähtiessäni ajamaan pois soitin "hätä/kriisipuhelun" meidän agilityseuran yhdelle kouluttajalle ja tiedustelin mitä tehdään nyt. No keskusteltiin siinä puhelimessa jotain ja sovittiin, että nähdään ti hallilla ja katsotaan oikein kunnolla mikä on homman nimi.




No tänään sitten menin suoraan töistä Wilman kanssa hallille, siis Wilma oli mulla töissä mukana. Ja Mia sanoi mitä mennään ja teki sitten suunnitelman, että mitä tehdään Wilman kanssa jatkossa.
Mia ohjeisti tekemään muillekin esteille namipalkkausta kupista sekä hallintaan otosta palkka nyt alkuun aina. Eikä palkata jos ei olla ohjattu kontakteille vaan sitten odotetaan, että koira tulee sieltä pois. Eikä myöskään mennä kädellä ohjaamaan sitä alas sieltä. Mia oli tyytyväinen Wilman kontakteihin. Tämä ei ole onneksi ehtinyt pilata meidän mahtavia kontakteja. Wilma osaa tehdä täydelliset kontaktit sekä A:lla että puomilla.


Keinua ei ehditty nyt harjoitella, eikä muistettukaan.
Wilma on nyt vähän pulskistunut, mutta toisaalta Wilmalla on taas tulossa juoksut, kun se on paksumpi. Sekä Wilmalla on 8 kk vanha turkki, joka on pitkä.


Tokoiltu on sunnuntaina yhdellä kentällä ihan hetken ja aivan mahtavasti toimii nyt koira.
Olen niin iloinen kun Wilma haluaa nykyään työskennellä kanssani.


Torstaina on epäviralliset kisat meidän seuralla, joten sinne hyppyradalle..
Täytyy pyytää nyt Miia sitten katsomaan meidän radan ja paikalle rataantutustumisen ajaksi, kertomaan ehdinkö tehdä johonkin kohtaan jonkun ohjauksen vai en.


Myöskin voisi ottaa videokameran mukaan..Toivottavasti Tiina tulisi kuvaamaan, kun muuten menee niin hankalaksi.


No nyt ruvetaan Wilman kanssa sitten treenaamaan niin kauan ahkerasti, kunnes tulee juoksut, joita olen odottanut kohta 1,5 kk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti