22.5.2010

22.05.2010

Ollaan nyt treenattu jo kodin lähimetsässä ihan vain ohjaamista. Ihan vain kivien päälle kiipeemistä ja puiden kiertämistä.



Tänään kävin iltapäivällä hallin pihalla Wilman kanssa treenaamassa ja kokeilemassa onko jotain muuttunut meidän treenitauon jälkeen. Kyllä Wilma teki, ainut vain hidasti touhuamista, että juuri kun päästiin hallille, olin saanut suunniteltua meille treenin ja käytyä Wilman kanssa alkulämmittelyllä, niin eikö sitten alkanut paistaa aurinko ja kun Wilma on pitkässä turkissa, niin sille tuli heti kuuma, mutta se silti teki ja treenas.


Otettiin muutaman kerran keppejä ja muutaman kerran rengasta. Ihan hyvin teki kuumuudesta huolimatta. Tosin vetoleikit ei kauheasti kiinnostanut, mutta lihapullat kelpas palkaksi.


Yllättävän hyvin sain Wilman pysymään paikallaan, kun itse vielä kävin läpi miten menen esteet.


Muutenkin ihan temppuja treenataan aina välillä ulkona ja sisällä. Tosin palkkaa tarvitaan vielä ja paljon. Mutta mulle tärkeintä on, että Wilma tekee palkalla tai ilman. Välillä jotain saa tehtyä ilman palkkaakin, mutta pääasiassa pyrin palkkaamaan.


Mahtaakohan sitä olla menemättä hallille ennen torstaita.. Nyt tuli agilitykärpänen puremaan lisää innostusta treenaamiseen. Onneksi pian voidaan anoa hallin avain, niin pääsee vaikka kuumalla ilmalla halliin varjoon treenaamaan.


Voisi sitten ottaa hallissakin vähän tottelevaisuutta jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti