30.5.2010

30.05.2010

Olin Wilman kanssa hallilla treenaamassa itsekseni.

Toinen seuramme jäsen oli siellä hoitamassa hallin alueen ruohikkoja juteltiin siinä sitten jonkin aikaa ja sitten hän päästi meidät halliin sisälle treenaamaan. Siellä oli kivat radat valmiina ja otin niitä sitten itsekseni. Wilma nautti taas yhdessä tekemisestä. Otettiin myös verkkokepeillä keppejä.
Siinä oli kahdella kentällä erilaiset radat ja sovellettiin niitä molempia. Wilman kanssa on kiva käydä treenaamassa. Onneksi huomisestä lähtien päästään taas Anun ja Kapun kanssa treenaamaan.
Wilman kanssa on todella kiva käydä rauhallisella paikalla kävelemässä, kun pystyy pitämään vapaana. Tänäänkin alkulämmittelyn tein ihan lähellä, mutta pystyin pitämään Wilman vapaana. Leikkimällä tehtiin tällä kertaa alkulämmittely. Odotetaan taas innolla keskiviikkoa ja seuraavia alaosastontottiskertaa. Viimeksi meni todella hyvin, ottaen huomioon, ettei oltunähty muita koiria moneen viikkoon.
Innolla odotan Wilman ja Kapun kohtaamista 4 viikon jälkeen, Wilma pääseekin huomenna Anulle ja Kapulle hoitoon, kun emäntä lähtee illaksi partion purjehdukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti