28.5.2010

28.05.2010

Keskiviikkona oltiin ensimmäistä kertaa tänä keväänä alaosaston tottistreeneissä Kupittaalla ja meni todella hyvin, ottaen huomioon, ettei olla oltu muiden koirien seurassa varmaan 3 viikkoon. Wilmaa pystyin pitämään vapaana alun jälkeen. Kun alkoi keskittyä paremmin siihen tekemiseen.



Minna ja Eija kouluttivat aloittajien/pentujen ryhmää ja Taija osaavampien ryhmää joissa meitä oli jopa 4.


Hyppy meni ihan ok, Minna ehdotti ottamaan siihen oman käskyn..täytyy miettiä minkä käskyn siihen ottaisi.


Sitten otettiin seuraamista ja jo tässä kohtaa ajattelin, että otan sen ilman hihnaa ja Wilma seurasi todella upeasti, tosin namin avulla. Mutta seurasi silti pääasiassa todella hienosti.


Sitten oli paikalla makuuta, jossa muutamaan otteeseen pysyi aika kauan. Olin todella tyytyväinen.


Sitten harjoiteltiin liikkeestä maahan menoa, ja Taija kehotti, että opetan ensin liikkeestä maahan/seiso/istu ilman seuraamista, siis ihan vain opettaa ensin sen muuten vain menemään liikkuessa maahan/istumaan ja sitten kun onnistuu jo hyvin ottaa kokeena seuraamisen yhteydessä.


Sitten otettiin myös luoksetuloa, joka meni muuten hyvin, mutta siinä vaiheessa kun käännyin koiraan päin, niin yritti lähteä samantien. Mutta toiston jälkeen meni hiukan paremmin. Pitää siis tätäkin harjoitella vielä.


En nyt muista otettiinko me vielä jotain muuta..


Eilen torstaina oltiin juoksujen jälkeen ekaa kertaa ryhmämme agilitytreeneissä ja meni todella hyvin. Ainoastaan uudella puomilla tuotti vähän hankaluuksia, mutta kunhan Anu palaa matkaltaan, niin ruvetaan käymään itsenäisestikin treeneissä, kun kontakteja en vielä voi harjoitella itsekseni.

Otettiin radan pätkää ja nyt kävi niin, etten enää itse muistanut miten olin ajatellut itse mennä radalle. Rata oli kiva ja erilainen kuin aikaisemmin. Mietittiin miten eri koirien kanssa pitäisi ohjata. Myöskin oli pari kohtaa, joissa koira ei voinut millään keksiä itse mihin pitää mennä ilman ohjausta. Wilmalla oli todella hieno vire päällä.


Treenien jälkeen Rauno Virta (joka kouluttaa ja treenaa seurassamme sekä on agilitytuomari) mittasi Wilman epävirallisesti, että tiedetään onko Wilma selkeästi mini vai meneekö mini ja medin rajoille. WILMA ON SELKEÄ MINI!!! JEEE!!!


Nyt vain mietin milloin menen seuraavaksi treenaamaan keppejä jne. ja koska saamme anoa hallin avaimen, jotta voi mennä kesällä halliinkin treenaamaan, jos on kova auringonpaiste ja kuumuus, niin pääsisi sitten treenaamaan varjoonkin mahdollisuuksien mukaan.


Kirjoittelen taas, kun on jotain kirjoitettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti