13.6.2010

13.06.2010

Tänään oltiin kisaamassa Wirmo-Openissa vielä kaksi starttilähtöä.



Molemmilla radoilla tehtiin nollatulokset, joka on meille todella hieno juttu.


Seleniuksen Tiina oli siellä omien koulutettavien kanssa, ja siinä samalla auttoi mua ja Anuakin kisaamisen suhteen, antoi vinkkejä ja kannusti. Sekä kuvasi ratoja. Nämä neljä rataa siis varmaan tulevat jossain vaiheessa nähtäväksi.


Mulle kuitenkin tärkeintä oli, että Wilma teki koko viikonlopun töitä. Oli ihan ihmeen hienolla vireellä molempina päivinä. Odotan innolla neidin jatkossa lisää innostamista.


Täytyy miettiä pitäisikö yrittää palkata Wilmaa takaa-ajoleikillä joskus kokeeksi, kun on saanut lelunsa. Kun tuntuu nauttivan sellaisesta. Olisiko se sellainen leikki josta palkkautuu. Täytyy kysyä jos Miia tulisi joskus katsomaan mistä tuo koira oikeasti palkkautuu.


Mutta tämän päivän radoista, vaikka ensimmäisestä:


Wilma karkasi lähdöstä ja siitä syystä meni muutama sekunti ennenkuin tajusin mitä pitäisi tehdä, onneksi tajusin sitten lähteä liikkeelle. Ja meni sitten kuitenkin kaikki ihan oikein..


Wilma kuunteli ohjausta ja seurasi upeasti. Olin todella tyytyväinen rataan, jos olisin heti lähtenyt liikkeelle kun Wilma varasti olisimme sijoittuneet vissiin paremmin.


Rata oli juuri sopivan haasteellinen, ensin oli kaksi hyppyä, jonka jälkeen oli tiukka käännös putkelle, josta mentiin viistosti oikealle hypylle, hyppy hypättiin tulosuunnasta ja jatkettiin takaisin suoraan samaan suuntaiselle toiselle hypylle takaisinpäin (vaikea selittää), hypyn jälkeen mentiin loivasti mutkalle putkelle, josta mentiin suoraan hypylle ja takaisin putkelle, josta mentiin suoraan kaksi hyppyä ja oltiin maalissa. Olin todella tyytyväinen Wilman toimintaan ja ohjauksen seuraamiseen radalla.


Anu ja Kapu voittivat ekan radan ja koska Anu lähti töihin ennen palkintojen jakoa, niin kävin Kapun kanssa noutamassa palkinnon.


Toisella radalla oli hauskaa.. Vaikka Wilma varastikin, niin silti saatiin todella hieno rata ja virheettömästi. On todella hienoa nähdä treenien tulos, vaikka välillä treeneissä onkin vaikea saada Wilmaa toimimaan.


Rata oli hauska soikea/pyöreä, Oli kaksi hyppyä aika suoraan, joista mentiin oikealle mutkaputkelle, josta mentiin neljälle loivalla kaarella olevalle hypylle, jos mentiin taas mutkaputkelle, jonka jälkeen vielä kaksi hyppyä. Oli taas todella upea rata työskentelyä Wilmalla.


Ei voi muuta kuin olla todella tyytyväinen Wilman työskentelyyn. Tulokset -sivulle tulee jossain vaiheessa tarkemmat tiedot tuloksista, kunhan ne ensin julkaistaan kisojen sivuilla.


Ekalla radalla sijoituttiin viidenneksi ja toisella radalla toiseksi.


Tiina ehdotti, kokeiltavaksi Wilman innon nostamiseksi, että Wilma näkee mut rataan tutustumisessa aidan takana ja tulee minulle vasta kun mennään radalle. Täytyy katsoa miten sen saa onnistumaan treeneissä. Mutta ainakin välillä tullaan käyttämään sitä, mutta kyllä mielestäni pitää tehdä myös vanhaan malliin, että koira on autossa, josta haen sen hetken aikaa ennenkuin menen treenaamaan, jotta ehtii hiukan katsomaan kun muut treenaa jolloin yleensä itsekin haluaa kentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti