16.6.2010

16.06.2010

Eilen oltiin vähän itsekseen treenailemassa hallilla agilitya, isäntä oli mukana ja hänkin kokeili Wilman kanssa agilitya. Kuulemma tykkäsi ja lupasi tulla joskus uudelleenkin kokeilemaan.

Wilma nautti kun pääsi juoksemaan agilitya ja hallille, lenkeille ei olisi millään lähtenyt, vaan veti ihan mahdottomasti takaisin hallille.


Oltiin tänään taas Kupittaalla tottistreeneissä. Jälleen Wilma toimi todella hienosti.


Kouluttajina Minna ja Taija.


Ensin otettiin luoksepäästävyyttä, joka meni jälleen ihan ok.
Sen jälkeen otettiin ringissä seuraamista, siten, että pujoteltiin koirakoiden väleissä. Meni aika hyvin. Seuraamisen paikkaa ja katsekontaktia pitää ruveta varmaan naksuttimen avulla vähän korjaamaan oikeeseen. Hyvin Wilma muistaa vielä naksuttimen.

Sitten otettiin neljän törpön avulla seuraaminen, ekan törpön luota lähdettin, toisen törpön kohdalla koira istumaan ja meillä mä kävin kääntymässä seuraavan törpön kohdalla ja palasin koiran luokse, josta jatkettiin seuraavalle törpölle ja koira maahan ja samalla tavalla kävin seuraavan törpön kohdalla kääntymässä ja palasin koiran luokse, viimeinen törppö vain kierrettiin ja samat jutut takaisin tullessa törppöjen kohdalla.


Tämä meillä meni todella hienosti, vaikkei olla oikeastaan sitä harjoiteltu, niin Wilma pysyi paikallaan, kun käskin. Tyytyväinen sain taas olla Wilman suoritukseen. Teki todella upeasti, vaikka ollaankin vasta siinä vaiheessa, että mun täytyy vielä pysähtyä, jotta Wilma pysähtyy liikkeeseen.


Minna kehui kuinka paljon Wilma on kehittynyt, joka tietenkin lämmitti mieltä, sanoi olevansa kateellinen Wilman koulutuksen onnistumisesta. Onhan se kivaa, että muutkin tutut huomaavat meidän edistymisen.


Wilma oli lähes koko koulutuksen ajan vapaana, mutta totteli todella hienosti.


Tämän jälkeen harjoiteltiin toko-hyppyä. Pitäisi miettiä siihen oma käsky.


Meni todella hyvin. Wilma muisti vielä parin viikon takaa miten homma meni.


Siinä odotellessa ja aikaa kuluttaessa kokeilin ihan silleen saada Wilmaa maahan liikkeestä, että itse peruutin ja Wilma seurasi siinä edessä, annoin vain käskyn maahan ja MUN ISOKSI YLLÄTYKSEKSI Wilma meni maahan vaikka mä kävelin koko ajan. Tätä täytyy harjoitella enemmänkin.


Siinä sitten taisikin olla tämän kerran tottis, joka oli nyt viimeinen kerta tällä erää, syksyllä sitten seuraavaksi.

Itse asiassa elokuun alussa luultavasti kesäleirillä tottelevaisuutta.


Juteltiin, että pitäisi mennä porukalla ottamaan omia tehotreenejä, jotta kaikki pääsisi treenaamaan ja saisi muiden mielipiteen miten menee. Saisi myöskin ehkä vinkkejä, miten kannattaisi tehdä toisin.


MUN PIENESTÄ MURUSTA ON TAINNUT TULLA AIKUINEN. TUNTUU KUIN WILMA OLISI YHTÄKKIÄ AIKUISTUNUT IHAN HIRVEESTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti