17.6.2010

17.06.2010

Agilitytreenit:



Oltiin ajoissa hallilla, ja koska lenkin jälkeen oli vielä aikaa niin, käytiin hallissa sisällä vähän harjoittelemassa keppejä sekä otettiin ihan muutakin.

Wilma on nyt oppinut hyppäämään renkaan oikein. Toki on viellä paljon tilanteita varmasti missä ei sitä osaa, mutta on nyt oppinut sen renkaan idean. Otin rengasta ihan sisällä ja ulkona, ja molemmissa aika usein onnistui.

Otettiin treenien aluksi A:ta ja Marja sanoi, että edelleen vielä jonkin aikaa hihnan kanssa eri nopeuksilla. Siksi, että pystytään kontrolloimaan, ettei opi kontakteja juoksemaan läpi ilman lupaa.


Sitten otettiin radan pätkää, jossa otettiin pöytä osana rataa. Wilma on oppinut todella hienosti irtoamaan esteille. Ensin otettiin ihan pelkästään hypyn takaa pöytä, vain muistutukseksi mitä siinä tehdään. Sitten otettiin hypyn ja pituuden takaa pöytä ja Wilma lähti ilman käskyä hyppäsi hypyn sekä pituuden ja suoraan pöydälle, koska siellä oli namialusta ja nami, jotka Marja sitten otti pois ennenkuin Wilma ehti sinne. Wilma yritti mielistellä Marjaa, että saisi naminsa. Teki sitten SAMAN JUTUN UUDESTAAN. No sitten taidettiin vihdoin päästä siihen pisteeseen, että mentiin ihan käskyillä hypyt ja pituus ja Wilma odotti pöydällä ja vahvistin sitä. Siitä sitten jatkettiin radan loppuun, jossa tietenkin meinasin unohtaa minne mennään. Kun pöydältä lähdettiin oli hyppy, jota koira lähestyi viistosti ja siitä piti kääntää koira putken oikeeseen päähän. Wilmalle tuli sellainen jääräpäisyyshetki, että ohjasin miten vaan, niin meni suoraan väärään päähään. Sitten otettiin loppujen lopuksi, niin, että käänsin vain Wilman oikeeseen päähän putken suulla takaisin sinne ja palkkasin putken jälkeen.


Hiukan alkoi Wilman motivaatio loppua, mutta silti teki koko ajan todella upeasti töitä.

Wilma meni Anulle ja Kapulle hoitoon, koska emäntä tuli töihin. Anu sanoi, että Wilma oli käyttäytynyt lenkillä, jopa joissain tilanteissa Kapua paremmin ja oli yllättynyt kun Wilma oli kävellyt vierellä hihna löysällä. Anu oli yllättynyt kuinka paljon Wilma on edistynyt viime aikoina.


Huomenna lähdetään mökkeilemään ja saa nähdä mitä Wilma tykkää. Juhannukseksi on tiedossa myöskin mökkeilyä.


Mökkeilyn yhteydessä suunnitelmissa tokoilua, temppujen opettelua jne. Eli aika aktiivista touhua luultavasti.


Wilma menee sunnuntaina Nousiaisiin emännän isovanhempien luokse hoitoon, joten on tapahtumarikasta elämää meidän koiralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti