13.8.2010

13.08.2010 Ohjattu Agility ja metsäaksaa

Eilen oli ohjatut agilitytreenit ja ihan ok meni siihen nähden, että oltiin ulkokentällä ja Wilmalla edelleen kammo rekkoja kohtaan jonkin asteinen.
Tosin eilen seistiin lämmittelylenkin yhteydessä sammutetun rekan vieressä ja tutustuttiin sen kuskiin.
Sitten kun päästiin hallille, niin laitoin Wilman kuten yleensä takaisin autoon odottamaan treeniä. 
Sen jälkeen selvisi, että meillä on sijaiskouluttaja (Raija).
Otettiin rataan tutustumista ja juteltiin siinä missä vaiheessa mikäkin koirakko on. Siinä sitten ruvettiin pikku hiljaa jokainen vuorollaan tekemään treeniä. 

Radan alussa oli hyppy-hyppy-pituus-hyppy-suora, josta mentiin mutkaputkelle vasempaan putken päätyyn, jonka jälkeen mentiin muurille ja hypylle sekä hypyltä piilokulmasta putkeen ja hyppy.
Meillä meni muuten hyvin, mutta Wilma oli päättänyt mennä putken vasempaan päähän, mutta sitten kun saatiin onnistumaan, niin sitten meni hyvin ja hyvin meni kaikki hypyt. 

Toiselle radalle lähdettiin ihan vinoon hypäten ja muuten meni ihan hienosti, ainoastaan Wilma vain joka yrittämällä ohitti yhden vinon hypyn. Kunnes meni siihen, että Wilma haistatti meille ja tehtiin vain jotain pientä sen jälkeen ja lopetettiin siihen.
Menin vielä sisälle itse ottamaan muutaman kerran kujakeppejä ja muuten vain hupitreeniä loppuun (eli putkea ja hyppyjä keppien lisäksi).

Jos ensikerralla menisi paremmin treenitkin, kun ollaan hallissa sisällä.

Tänään mentiin päivällä tohon ihan läheiseen pikkumetsään ja otettiin vähän puiden ja puskien kiertämistä sekä kivelle kiipeämistä. 
Sen jälkeen otettiin vähän tottista ja meni lähes täydellisesti se kaikki mitä yritettiin.
Otin pari luoksetuloa, jotka meni aika hyvin. Ekalla jäi vähän vinoon istumaan ja toisella kerralla tuli suoraan oikein sekä kolmannella.
Sitten otin vähän seuraamista, joka meni aika hyvin. Sitten otin liikkeestä maahan menoa, vähän takkuili maahan meno, mutta kun sinne meni niin myös pysyi ja vapautin suoraan maasta, ettei rupea jojoilemaan.

Kiitos Karille viime viikonlopun vinkistä, että vapauttaa suoraan maasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti