17.8.2010

17.08.2010 Metsälenkkeilyä ja omatoimi tottista

Oltiin eilen sovittamassa valjaita sekä muuten eläinkaupassa käymässä sekä ostin Wilmalle uuden kaulapannan, vanha oli aika kulunut jo.
Sitten mentiin Anun kanssa lenkille metsään, koirat sai olla vapaana ja Wilma juoksi sydämensä kyllyydestä ja kovaa. Sai jonkin hajun ilmeisesti, koska lähti juoksemaan yksinään ihan mieletöntä vauhtia eikä kuunnellut mitään. 
Sitten vain jatkettiin Anun kanssa eteenpäin ja kyllä se Wilmakin sieltä sitten tuli ihan väsyneenä, kun juoksi niin hirveästi ja ryteikkö vaan rytisi. 

Lenkin jälkeen otettiin vähän tottistreeniä.

Paikallamakuu meni aika hyvin. Palkkasin kyllä tiheästi ja 1,5 minuuttia Wilma melkein siinä pysyi, kunnes tuli häiriö ja siihen meni paikkamakuun loppu. Mutta siihen alkuun olin todella tyytyväinen. Kellotettiin siis paikallamakuu. Ajateltiin keskiviikkonakin kellottaa paikallamakuu, jos sitä otetaan.

Seuraaminen ilman hihnaa meni todella hyvin. Otimme seuraamisen siten, että toinen "käskytti" eli kokeenomaisesti. Jopa vasemmalle kääntymiset onnistui, niitä ollaan todella vähän harjoiteltu, mutta hyvin meni. Välillä vähän ympäristö meinasi kiinnostaa enemmän, mutta kontaktin saatuani meni aika ihan ok.

Liikkeestä maahanmeno otin kerran ja ihan ok meni, ottaen huomioon, ettemme ole harjoitelleet edes kymmentä kertaa kyseistä liikettä.

Luoksetulo meni kanssa todella hienosti, välillä vähän sivulle tuleminen meni väärin, mutta korjasi hienosti kehoituksesta.

Wilma toimi aika hienosti kaikki liikkeet mitä tehtiin ja oli ihan innoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti