24.8.2010

24.08.2010 Epikset Mynämäellä ja omatoimitreenit

Sunnuntaina oltiin (22.08.2010) Mynämäellä epävirallisissa agilitykisoissa mini starttiluokassa ja todella hyvä vire Wilmalla päällä. Olin todella tyytyväinen Wilman suoritukseen, sijoituttiin toiseksi. Tarkemmat tulokset näet kotisivujen tulos-sivuilta. Meidät voitti ajalla sheltti.
Mulle tärkeintä oli, että teimme puhtaan radan ja iloisella, hyvällä vireellä. 
Palkinnoksi saatiin kaulapanta sekä ilmainen lähtö ensivuoden kisoihin.

Rata oli juuri sellainen meidän tämän hetken toimintaan sopiva. Se oli sellainen u:n mallinen rata, jossa oli hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy. Wilman vire oli niin hieno, että meinasi tulla itselleni kiire. 
Varsinkin kun ei tottunut, että Wilma menee noinkin lujaa. Aivan mahtava kisa ja hauskaa oli. Käppänät oli näissä kisoissa kisoissa hyvin edustettuna, kisaamassa oli käppänät: Wilman, Nelli, Ronja, Taisto, Totti, Aida sekä kultsu-Sara, joka on Aidan kanssa samasta perheestä.
Keskiviikon tottistreenejä taas odotetaan innolla sekä torstain agitreenejä.

Keksittiin Anun kanssa uusi tapa pitää Wilman keskittyminen agitreenien lähdössä. Päätettiin kokeilla sellaista keinoa treeneissä, että Anu on Wilman vieressä lähdössä, kun mä menen valmistautumaan vähän matkan päähän, jotta muiden koirien oleminen takana ei haittaisi niin paljon. Viime viikon treeneissä, kun Wilman keskittyminen häiriintyi, koska ryhmämme muut koirat oli siellä selän takana. Ihmiset ei haittaa vaan muut koirat, koska Wilma ei luota etteikö ne voi hyökätä hänen selän takaa.

MUTTA YLPEÄ OLEN TUOSTA KOIRASTA!!

Tänään illalla oltiin Anun kanssa treenaamassa, tosin tällä kertaa Kapu ei osallistunut ja Anukin osallistui seuraamalla meitä ja auttamalla ajoittain palkan laittamisella sekä kuvaamalla.

Wilmalta löytyi poweria tänään todella hienosti ja kujakepit meni todella upeaasti! Sunnuntain kisasta voitetulla lelu oli mahtava palkka.

Ensin vain juostiin ja innostettiin hyppyjen ja putkien avulla. Sitten otettiin hyppy ja kujakepit.
Sen jälkeen kokeiltiin, että juokseeko Wilma itsenäisesti kepit, jos laitamme palkan jonkin matkan päähän keppien lopusta. Kyllä meni hienosti ja upeasti meni itsenäisesti kujakepit.. Ensi kerralla voisi ottaa vaikka vähän kapeammat tai sitten ottaa uusia lähestymiskulmia kepit samalla leveydellä. Tuota otettiin aika monta kertaa, koska onnistui niin kannatti.

Otettiin kujakeppejä osana pientä radan pätkää, jossa hyppy, kujakepit, pussi joko rengas tai hyppy ja putki. Todella upeasti osaa hakea pussin alkua eri kulmista. Hienosti meni ja oli upeaa katsella Wilman intoa.

Jaksoi todella kauan ja monta toistoa. Lelut kelpasi todella hyvin palkaksi.

Sitten otettiin Kapukin mukaan halliin leikkimään ja aloittivat takaa-ajoleikin oikein kunnolla.
Intoa oli ja näytti Wilmuri nauttivan..
Kuvia on tulossa ehkä todisteeksi, katsotaan tuleeko videoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti