7.9.2010

07.09.2010 Agitreeniä ja metsälenkkeilyä

Lauantaina oltiin omatoimisesti agilitytreeneissä ja meni todella kivasti.
Wilmalla oli todella hyvä vire ja irtosi todella hienosti eteen-käskyllä. Annoin eteen-käskyn kolmannen hypyn takaa ja Wilma meni kaikki edessä olevat hypyt todella kovalla vauhdilla. Siitä jatkettiin hyppy takaa ja kujakepeille ja hyppy. Meni todella hyvällä vireellä ja vauhdilla.

Omissa treeneissä mulle on tärkeintä Wilman ilo ja vire, enkä vielä nyt ota sen enempää tavoitteita omiin treeneihin kuin hyvällä vireellä tehdyt harjoitukset ei haittaa vaikka menisikin jokin väärin.
Tärkeintä mulle on Wilman motivoituminen ja halu toimia.
Tehtiin pieniä radanpätkiä joissa sai juosta, mutta joissa piti myöskin seurata ohjausta. Oli todella upea vauhti Wilmalla. Puomi oli ainut missä ei oikein meinannut millään onnistua treenaaminen, olikohan liian väsynyt siinä vaiheessa.

Pidettiin tauko, jonka aikana Anu ja Kapu vuorostaan treenasivat.

Sitten tehtiin vielä pari kivaa radan pätkää. Wilma tekee niin upeaa työtä tällä hetkellä.
Wilman kanssa on oppinut ettei voi tehdä liian yksitoikkoista harjoitusta, koska kyllästyy nopeasti.

Siksi nyt teemmekin omatoimitreenit mahdollisimman vauhdikkaina.
Täytyy ruveta katsomaan mitä sitten ruvetaan ottamaan omiin treeneihin seuraavaksi mukaan, nyt kun taas alkaa vauhtia löytymään. Sitä vauhtia on hienoa katsella.

Täytyy ruveta ottamaan omissa treeneissä enemmän ottamaan kontakteja sekä keppejä treenata vielä hiukan ahkerammin ja ruveta taas kaventamaan kujaa. Mutta saa nähdä koska mennään seuraavaksi tekemään omia agilitytreenejä.

Oltiin lähdössä pois hallilta joskus puolen yön jälkeen, niin siellä ajo poliisi tarkkailemassa ilmeisesti aluetta, valaisivat meitä kun olimme jäähdyttelylenkillä ja jatkoivat matkaa. Ilmeisesti osasivat päätellä, että olimme olleet koirien kanssa treenaamassa kun auto oli siellä hallin pihalla valoisassa kohdassa parkissa ja olimme kävelemässä juuri pikkuhiljaa takaisin päin.

----

Sunnuntaina oltiin 6 km:n metsälenkillä käppänien kanssa. Paikalla oli yllättävän paljon porukkaa. Ihan kiva lenkki.

No tänään mennään varmaan vetolenkille Anun ja Kapun kanssa. 
Kirjoitellaan taas kun on jotain kirjoitettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti