19.9.2010

19.09.2010 Agi-epikset ja omia treenejä, aktiivisia ollaan oltu..

Perjantaina (17.09.) oltiin tekemässä agilitya omatoimitreeneinä Anun ja Kapun kanssa.

Ottaen huomioon, että Wilma on treenannut tiistaista lähtien; löytyi kummasti vielä innostusta.
Otettiin sellainen hauska rata, joka siellä taisi olla valmiina ainakin osittain.
Wilman vauhti ja ohjauksen seuraaminen/kuunteleminen oli aivan mahtavaa.

Nyt alkaa olemaan Wilmalla niin kova vauhti, ettei meinaa enää suorilla pysyä mukana. Vauhtia on alkanut löytynyt kunnolla ihan viimeisen reilun kuukauden aikana.
Kun aikaisemmin Wilma on mennyt mun vauhtia.

Wilma tuntuu palkkautuvan todella hyvin hänen "putkipartyistä". Ollaan todettu, että annetaan sen hetken aikaa leikkiä siellä rauhassa.

Perjantain treenissä oli jonkin verran samaa ongelmaa kuin torstainkin treeneissä, eli renkaan suoritti renkaan ja kehikon välistä, jota Wilma ei ole tehnyt pitkään aikaan, paitsi ohjaaja ei osaa heittää palkkaa renkaasta läpi. Mutta sitten siirrettiin hiukan rengasta sivulle päin, ettei se rengas ole niin pahasti väärä kohta linjassa, ettei jotenkin tajua hakea sitä ollenkaan,

Lauantaina Wilma oli Anulla ja Kapulla päivän hoidossa, kun omistajat olivat hautajaisissa. Wilmalla oli vissiin ollut hauska päivä. Ja syönyt päivän aikana melkein kokonaisen luun.

Tänään su osallistuttiin TSAU:n järjestämiin epävirallisiin kisoihin ja rata oli kyllä sellainen kiva juoksurata. Alussa jäin auttamatta ekalla suoralla jälkeen, kun Wilma pääsi vauhtiin, mutta ilmeisesti oli hetki liikaa aikaa ennenkuin jatkoimme siitä ja sai jonkin hajun nenäänsä, koska siitä kaksi estettä eteenpäin ja koira lähti kauheaa vauhtia ensin tuomaria katsomaan ja sitten aidalle ihmettelemään, että ketä siellä oli.
Kun ei kutsusta tullut sieltä pois, niin namin avulla hain kontaktin takaisin, mutta sen jälkeen mentiinkin todella hienosti.

Miia, yksi att:n kouluttajista, joka on ollut pitämässä meidänkin ryhmälle kerran treenit; oli paikalla ja antoi palautetta ja kehui Wilmaa.
Miian mielestä todella hyvä rata tietäen Wilman taustat ja kun meni aidan luokse, se meni sinne ihan avoimen uteliaasti. Kun mentiiin radalla työskentely oli upeaa ja nautin koiran kanssa radalla menemisestä.
Kuitenkin halli oli silleen vieras, että siellä ollaan joskus oltu katsomassa hiukan kisoja, mutta ei koskaan itse tehty siellä esteillä mitään sekä vieraat esteet. Tämä oli asia, jonka takia Miia sanoi radan olleen todella hyvä, koska koira ei häiriintynyt erilaisesta ympäristöstä.
Wilman kanssa on upeaa harrastaa ja varsinkin silloin, kun koiralla on todella hyvä vire päällä.
Kuulutukset kuului todella huonosti, joten omavuoroni tuli vähän yllättäen.

Myöskin käytiin muiden meidän seuralaisten koirakoiden kanssa lenkillä ja nekin meni hyvin. Oli kivaa lenkkeillä porukassa, jossa suunnilleen kaikki tiesi Wilman taustat ja osasi suhtautua oikealla tavalla, ettei samaan aikaan ihan liki tullut useampaa koiraa, koska kaikki koirat oli kiinni.
Myöskin taaskin juteltiin paljon meidän seuralaisten kanssa ja hauskaa oli.

On niin kivaa, kun kisapaikalla on ihminen joka osaa antaa sitä juuri oikeaa palautetta ja varsinkin kun se kertoo ettei radassa varsinkaan ollut mitään negatiivista sanottavaa. Antoi todella paljon itsellekin, kun sai ulkopuolisen mielipiteen siitä miten meni. Wilman vire tämän päivän radalla oli todella upea.

Illalla käytiin vielä ottamassa hiukan omatoimitreeniä ihan pikkaisen, otettiin kujakepeillä.
Harjoiteltiin rengasta silleen, että siellä takana oli suora putki, johon molemmat koirat meni todella upeasti. Myöskin otettiin pitkästä aikaa pussia. Otettiin kujakeppien toiseen päähän loivalla mutkalla oleva putki ja toisessa päässä vähän erilaisista suunnista hyppyjä. Kujakepit mentiin upealla työskentelyllä ja siitä jatkettiin sitten mielellään ja hyvin irroten putkelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti