12.9.2010

12.09.2010 Omat agilitytreenit

Oltiin iso osa päivästä hallilla katsomassa kisoja sekä illalla itsekin hiukan treenattiin, tosin itse kävin Wilman kanssa hiukan ottamassa agia, kun ajattelin, jos ei ehditä muuhun aikaan hallille treenaamaan. Sitten oltiin vielä illalla treenaamassa Anun ja Kapun kanssa.

Vire on ollut koko päivän todella hienoa ja kuulolla ollaan oltu iso osa päivästä. Lenkeillä olen pystynyt pitämään pääasiassa vapaana ja pysyy kuulolla. Nameja pidän pääasiassa aina mukana, jotta tarpeen vaatiessa pääsee palkkaamaan hyvästä käytöksestä.

Kiitos Miialle ja Annelle mukavista keskusteluista tänään ja kannustuksesta!
Olette todella mukavia, kuten suurin osa ATT:llä olevista ihmisistä. Joka kerta oppii jotain uutta. Tai saa vahvistuksen omille ajatuksille ja pystyy kysymään neuvoa, jos tarvitsee.

Tehtiin ihan hauskoja pätkiä illalla hallilla ja Wilma oli upeasti kuulolla sekä seurasi ohjausta, mutta en tiedä miten saan Wilman sylikäännöksessä tarpeeksi lähelle. Harjoiteltiin sitä tänään, mutta en tiedä miksei se tule siihen lähelle. Täytyy kokeilla harjoitella sitä jossain muualla vaikka lelulla. Muuten meni treenit todella hienosti.

Se on hauskaa katsella kun Wilmaa saa lelunsa palkaksi, niin jos ehtii ja en ehdi estämään, niin vie aina lelun putkeen ja leikkii siellä. Nykyään olemme vitsailleet Anun kanssa, että Wilmalla on "putkipartyt" meneillään, kun sen antaa hetken leikkiä siellä rauhassa saattaa tuoda lelun ihan ulos asti itse. Välillä saa itse mennä putkeen kokonaan hakemaan sitä lelua, kun neiti ei tuo sitä sieltä ulos.

Jos ensi sunnuntaina osallistuisi epiksiin, kun sinne on luvattu tehdä mölleille hyppyrata..
Saa nähdä mitä treenataan tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti