10.9.2010

09.09.2010 Agilitytreenit

Tiistaina oltiin taas vetolenkillä, tällä kertaa pururadalla. Hyvin se aina menee, kunhan muistaa kehua ja antaa vaan vetokäskyä uudelleen ja uudelleen.

Tänään oltiin ensin iltapäivällä metsässä ja Wilma sai juosta vapaana, hyvin oli kuulolla. Joskus metsässä ollessamme Wilma päättää pistää korvat lukkoon..
Yleensä piiloon meneminen tai toiseen suuntaan käveleminen tehoaa aika nopeasti.

Illalla oli agilitytreenit ja otettiin keppitreeniä.
Jossa ensin otettiin pelkät kepit, jonka jälkeen otettiin putki ja kepit. Sen jälkeen hyppy, putki ja kepit. Wilma haki upeasti kepit ja palkka selkeästi vähän matkan päähän keppien lopusta. Jos palkka on ihan keppien lopussa heti, niin Wilma hidastaa hirveästi siiinä lopussa, joten menee kujakeppien idea kokonaan siinä.

Toisella radalla mentiin kolme hyppyä ja siitä avokulmasta kepeille.
Wilma osasi hienosti hakea avokulmastakin kepit. Meni aivan mahtavalla vireellä tänään treeneissä.
Tuntui, että kouluttajakin oli jossain määrin yllättynyt Wilman edistymisestä.
Wilma teki kaiken hienosti, tosin toisessa harjoituksessa yritti ohittaa kepit suoraan palkalle, kun oli sitä katsellut jo ekan hypyn kohdalla, no sitten otettiin alusta asti ja sen jälkeen meni todella hyvin.

Ihan outoa, kun Wilmalla on ollut jo niin monta kertaa hyvä vire treeneissä, ettei jaksa uskoa; kuuntelee ja seuraa upeasti ohjausta sekä tekee itsenäisesti sen mitä osaa.

Täytyy ruveta ottamaan omiin treeneihin vaan erilaisia teemoja ja tehdä niitäkin ja lisäksi joku hauska juoksutreeni.
Keinua harjoittelin itsekseni tänään ja ensin Wilma ei meinannut uskalltaa kiivetä sinne, mutta sitten otin Wilmasta otteen ja autoin kiipeämään keinulle, joka oli tönkätty hypyn siivekkeellä pysymään paikallaan, jotta pystyimme harjoittelemaan sitä ylösnousua. Sitten muutaman hieman painostetun kokeilun jälkeen Wilma jopa muutaman kerran kiipesi itsekseen keinulle, kunhan palkka oli tarpeeksi hyvä.

Täytyy pyytää Marjalta keinutreeniä. Tai sitten täytyy kokeilla toisella keinulla onnistuuko siinä.

Mutta kirjoittelen taas, kun tulee muuta mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti