1.9.2010

31.08.2010 Seuramestaruuskisat ja vetolenkkeily

Sunnuntaina oli ATT:n seuramestaruus, osallistuttiin minimölleihin.Oltiin koko tapahtuma paikalla alusta loppuun.
Ensin katseltiin rölliluokka, jonka jälkeen oli oma kisa. 
Juuri ennen meidän vuoroa mennä radalle, edellinen karkasi radalta ja rähisivät siinä kohtalaisen lähellä meitä ja Wilmalta meni keskittyminen, jonka olin juuri saanut motivoitua/haettua..

No lähdettiin radalle ja Wilma ohitti toisen esteen, jonka jälkeen lähti moikkaamaan tuomaria, kun siitä päästiin uudestaan liikkeelle mentiin jonkin aikaa todella hienosti ja lopussa sitten hiukan meinasi motivaatio kadota.
Kuitenkin katsottuani videon jälkikäteen meni rata ihan ok, siihen nähden että keskittyminen ja motivaatio katosi juuri ennen radalle lähtöä..
Noi kuvatut videot ainakin näyttää miten oikeasti menee, ja ei jää ainoastaan siihen omaan tuntemukseen/mututuntumaan radan jälkeen.

Kun kisat oli ohi jäätiin vielä Taijan ja Anun kanssa kuvailemaan koria agilityesteillä.
Myöskin yksi seuramme kouluttajista tuli sanomaan, että Wilmalla olisi ylimääräistä painoa. Millä vähentää toisen syömistä, kun ruokaa syö hyvä jos ½ dl päivässä ja namien avulla taas koulutetaan/palkataan.
Kehoitti myös palkkaamaan usein nopeudesta, vaikka ihan muutamalla esteellä harjoiteltaessa. Varsinkin jos koira komentaa ja tarmoa täynnä, niin reipas pari hyppyä ja kunnon palkka päälle.

Tänään illalla oltiin ensimmäistä kertaa vetolenkillä, siis mulla juoksuvyö, välissä hihna jossa joustin sekä Wilmalla vetämiseen ostetut valjaat. Kaikki varusteet ostettiin tänään. Tyytyväinen olen ja innoissani. Oli hauskaa, kun Wilma sai ihan luvalla vetää. Nopeasti ymmärsi idean.
Lenkin alkupäässä tuli kuin tilauksesta vetoapua, kun edestämme juoksi jänis. Wilma lähti kunnolla vetämään ja haukkumaan, veti pitkään jäniksen perään, vaikka jänis oli mennyt eri suuntaan. Ei edes pelästynyt bussia, kun oli vielä niin innoissaan siitä jäniksestä.
Jossain vaiheessa pitäisi mennä kasvattajalle siistittäväksi. 

Sekä ruvetaan suunnittelemaan meidän viikottaisia treenejä. Ruvetaan Anun ja Kapun kanssa käymään vetolenkeillä 2-3 krt viikossa.
Wilmalla roikkui kieli pitkällä kun lopetettiin vetäminen vähän pidemmän matkan jälkeen, mutta silti riitti vielä energiaa. Kotiin päästyään ei taaskaan pahemmin ruoka kelvannut. Luut kyllä maistuu hyvin.

Kiitos Anulle innostuksesta uuteen harrastukseen.

Huomenna on toko-treenit ja to agility.
Niistä sitten seuraavaksi kirjoitellaan, kun ehditään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti